• DOLAR 32.515
  • EURO 34.967
  • ALTIN 2447.354
  • ...
MEB TKY Ödül Süreci Bursa değerlendirmeleri sonuçlandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA-Milli Eğitim Bakanlığının her yıl düzenlediği Toplam Kalite Yönetimi (TKY) Ödül süreci Bursa değerlendirmeleri sonuçlandı. Toplam 9 okulun katıldığı süreçte yapılan değerlendirmeler neticesinde Okul/Kurum dalında Necatibey Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Ekip dalında Vahide Aktuğ İlk ve Ortaokulu Bursa`yı temsil etme hakkı kazandı.

 

Eğitimde Kalite Ödülü sürecinde heyecan her geçen gün daha da artıyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından her yıl okul/kurum ve ekip dalında düzenlenen ödül sürecinin Bursa bölümü tamamlandı. MEB TKY ödül süreci çerçevesinde alınan başvuruların değerlendirilmesi neticesinde Okul/Kurum dalında Necatibey Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Ekip dalında Vahide Aktuğ İlk ve Ortaokulu Bursa`yı temsil etme hakkı kazandı.

 

Bakanlık değerlendiricileri tarafından ülke genelinde yapılacak değerlendirmenin ardından saha ziyaretine kalacak okul ve kurumlar belirlenecek. Süreç, saha ziyaretlerinin tamamlanmasının ardından Haziran ayında Ankara`da yapılacak olan ve dereceye girenlerin açıklanacağı ödül töreni ile sona erecek.(Zeki Aras-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir