• DOLAR 32.568
  • EURO 34.903
  • ALTIN 2429.41
  • ...
BM-GYC Hastaneler Birliği Genel Sekreterini Ağırladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Batman Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Faruk Günak, kongre sonucu yeni oluşan yönetime hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Günak, yeni yönetime başarılar diledi.
Batman Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Faruk Günak, İdari İşler Daire Başkanı Bayram Demir ve Bölge Devlet Hastanesi Basın ve Halkla İlişkiler sorumlusu Melek Barış ile Batman Mezopotamya Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyetini ziyaret ederek Başkan Uğur Kapuci ve yönetim kurulunu tebrik etti. Yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Batman`ın sağlık sorunları, sağlık alanındaki yatırımlar ve Batman basını konuşuldu.
 Samimi bir havada gerçekleşen ziyarette konuşan Genel Sekreter Dr. Faruk Günak, sağlık alanında eksiklikleri olduğunu ancak bunu gidermek için çalıştıklarını belirterek, Batman Bölge Devlet Hastanesi, kadın doğum ve diğer hastanelerde özellikli hizmetler noktasında adımlar atılacağını söyledi.
 
Günak, Batman`ın bölgede kalkınmış iller arasında önde olduğunu ve bir çok yerde çalıştığını ancak Batman insanının insani özellik olarak, insani olarak çok iyi olduğunu belirtti.
 
Ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Batman Mezopotamya Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti Genel Başkanı Uğur Kapuci ise, Batman`ın sağlık alanında yapılan hizmetlere sevindiklerini ve gazeteciler olarak, sağlık alanında yapılan hizmetlere yer verdiklerini kaydetti.
 
Ziyaret karşılıklı görüş alışverişi şeklinde devam etti. (Sezer İlbasan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir