• DOLAR 32.602
  • EURO 34.823
  • ALTIN 2491.942
  • ...
TPAO Genel Müdürüne veda yemeği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Batman Bölge Müdürlüğü, bu ayın sonunda emekliliğe ayrılacak olan TPAO Genel Müdürü Mehmet Uysal`a dün akşam TPAO`da bulunan Petrol Kafe de veda yemeği verdi.

 

Batman`a gelen TPAO Genel Müdürü Mehmet Uysal, TPAO Bölge Müdürü Gökhan Akın, bölge müdür yardımcıları ve ünite amirleriyle birlikte son defa TPAO petrol sahalarını gezerek oralardaki çalışmalar hakkında mühendislerden bilgi aldı.

 

Petrol sahaların gezisinin ardından Uysal, TPAO Batman Bölge Müdürlüğünün düzenlediği veda yemeğine katıldı.

 

Veda yemeğine, TPAO Batman Bölge Müdürü Gökhan Akın, TPAO Bölge Müdür Yardımcıları Tuncay Köse ve Duran Demir, Petrol-İş Sendikası Batman Şube Başkanı Mustafa Tekik ve yönetim kurulu üyeleri, TPAO ünite amirleri ve eşleri katıldı.

 

TPAO, Türkiye`nin gözbebeğidir
Burada veda konuşması yapan Uysal, yemekte kendisine eşlik eden bütün katılımcılara teşekkür etti. 37 yıllık meslek hayatının son anlarını yaşadığını söyleyen Uysal, Batman`da bulunmaktan dolayı mutluluğunu dile getirdi.

 

Batman`ın TPAO`nun bel kemiği olduğunu ve aynı zamanda TPAO`nda Batman`ın belkemiği olduğunu ifade eden Uysal, \"Her zaman Batman`a gelişimde büyük keyif aldım. 37 yıl boyunca TPAO`da çalıştım ve her son hüzünlüdür. TPAO`daki meslek hayatımın sona ermesinden dolayı hüzünlüyüm. TPAO, Türkiye`nin gözbebeğidir. Son dönemlerde TPAO`da yaptığımız yatırımlar çok büyük ufuklar açtı. Bu ufuklar sadece TPAO için değil Türkiye için de aynı anlama gelir. TPAO`da son dönemlerde yapılan çalışmalar ve Batman`da yapılan keşifler TPAO`nun ne kadar vazgeçilmez bir kuruluş olduğunu Türkiye`ye göstermiş durumda. Bu bakımda TPAO`da çalıştığım için mutluyum\" dedi.

 

Konuşmanın ardından TPAO Batman Bölge Müdürü Gökhan Akın, Uysal`a plaket verdi. (M.Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir