• DOLAR 32.346
  • EURO 35.132
  • ALTIN 2306.494
  • ...
​Hür Gençlikten kan bağışı kampanyasına destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Hayati bir öneme sahip olan kan bağışının arttırılması yönünde sosyal sorumluluk projeleri kapsamında organize edilen programla Bağcılar Meydanı'nda kurulan Kızılay çadırına kan bağışı yapıldı.

‘Kan Acil Değil Sürekli İhtiyaçtır’ sloganıyla insani bir sorumluluğu yerine getirmede ve duyarlılık oluşturma adına Hür Gençliğin organize ettiği kan bağışı programına HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük de destek verdi.

Bağcılar Meydanında bir araya gelen HÜDA PAR İl Teşkilatı Üyeleri Kızılay'ın kan bağışı kampanyasına destek verdi.

Kan bağışı sonrasında açıklamalarda bulunan HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük, herkesi kan bağışı yapmaya çağırdı.

Sosyal bir sorumluluk oluşturmaya çalışarak kan bağışında bulunan gençlere teşekkür eden Elibüyük, "Sosyal sorumluluk anlamında bir bilinç oluşturmaya gayret eden kardeşlerimize destek vermek istedik.  Kan sürekli bir ihtiyaçtır. Ancak pandemi dolayısıyla ve hava koşullanın da etkisiyle kan stoklarının azaldığını görmekteyiz. Biz de düzenli olarak zaten kan bağışı yapıyorduk ancak bir farkındalık oluşturmak istiyoruz. Sevgimizi, muhabbetimizi verdiğimiz İstanbul’umuza bugün kan verdik.  Kan bağışı bugün daha bir önem kazanmıştır. Kan laboratuvarlarda üretilemiyor ve kaynağı yalnızca insanlardadır. Bu bilince hepimizin sahip olması gerekiyor ve bu konuda hassas davranmamız gerekiyor.  Tüm İstanbulluları bu anlamlı kampanyaya destek vermeye davet ediyorum." dedi.  

HÜDA PAR İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Harun Vergili de programını organize eden ve bu konuda sosyal bir sorumluluk oluşturarak pandemi ve soğuk hava şartlarında azalan kan stoklarının yeniden istenilen düzeye çıkarılması için kan bağışına destek veren tüm üye ve gönüllülerine teşekkür etti. (İLKHA) 













Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir