• DOLAR 32.338
  • EURO 35.091
  • ALTIN 2310.4
  • ...
Batman basınında bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Batman yerel gazetelerinde bugün yer alan bazı haber özetleri şöyle:

BATMAN BASIN.COM: DİN GÖREVLİLERİNE MADDE BAĞIMLILIĞI İLE MÜCADELE EĞİTİMİ
Madde Bağımlılığı İle Mücadele Alt Komisyonu eğitim çalışmalarına Batman`daki tüm İmam ve Kuran Kursu Eğiticileri ile devam etti.

ADSM`DE TORPİL İDDİASI!
Kadrosu Kozluk`ta olan ve orada görev yapan diş doktorunun, Batman Ağız ve Diş Merkezinde görevlendirildiği, kadrosu Batman Ağız ve Diş Merkezinde olan doktorların ise geçici olarak Kozluk`ta görevlendirildiği iddia edildi. Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Faruk Günak, atamalarla ilgili iddiaların doğru olmadığını savundu.


BATMAN MEZOPOTAMYA GAZETESİ: HATALI PARK EDEN ARAÇLAR AFFEDİLMİYOR
Turgut Özal Bulvarı üzerinde araçlarını rastgele park eden sürücülere hem ceza kesiliyor, hem de sürücülerin araçları çekiciler ile araç parkına götürülüyor.

İSTANBUL`DAN BATMAN`A KARDEŞ ELİ
Kardeş Okul Projesi Kapsamında İstanbul`da bulunan İstinye Ufuk İlköğretim Okulu yönetici ve sınıf anneleri, Batman`daki Yeni Mahalle İlköğretim Okulu`nda bulunan Anaokuluna 25 bin lira değerinde okul malzemesi bağış yaptı.


BATMAN MEDYA GAZETESİ: KALBİNE YENİK DÜŞTÜ
Öğretmen arkadaşlarıyla oturduğu sırada kalp krizi geçiren genç öğretmen, yaşamını yitirdi. Öğretmenler odasında fenalaşan öğretmen, kaldırıldığı hastanede tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

`DANIŞTAY`IN HASANKEYF KARARI UYGULANSIN`
Hasankeyf`i Yaşatma Girişimi, Danıştay`ın tarihi Hasankeyf ilçesini sular altına gömecek Ilısu Baraj Projesi`nin durdurma kararının AKP hükümeti tarafından uygulanmadığına dikkat çekti.


BATMAN BARIŞ GAZETESİ: BATMANDA 500 LOJMAN SATIŞA ÇIKARILIYOR
Maliye Bakanlığı hazırladığı çalışma ile devlet kurumlarına ait tüm lojmanları satışa çıkarıyor.

BİN 500 KM`LİK SEVGİ!
Kardeş Okul Projesi Kapsamında İstanbul`da bulunan İstinye Ufuk İlköğretim Okulu yönetici ve sınıf anneleri, Batman`daki Yeni Mahalle İlköğretim Okulu`nda bulunan Anaokuluna 25 bin lira değerinde okul malzemesi bağış yaptı.


BATMAN UMUT GAZETESİ: SGK`DAN ASKERLERE KONFERANS
Batman Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), terhislerine kısa bir süre kalan Batman Jandarma Bölge ve Alay Komutanlıklarında görev yapan askerlere konferans verdi.

YASALAR TELAFİSİ MÜMKÜN OLMAYAN BİR SÜRECİ GETİRECEK
Terörizmin finansmanının önlenmesi hakkındaki kanuna tepki gösteren Özgür-Der Batman Şubesi, OECD bünyesindeki FATF üzerinden Türkiye`ye dayatılan bu yasayı hükümetin kabul etmiş olmasının telafisi mümkün olmayabilecek bir sürecin işletilmesine sebep olacağı uyarısında bulundu.


BATMAN PUSULA GAZETESİ: UYSAL HELALLİK İSTEDİ
Bu ayın sonunda emekliliğe ayrılacak olan Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdürü Mehmet Uysal, dün Batman`a geldi.

DİN GÖREVLİLERİNE MADDE BAĞIMLILIĞI İLE MÜCADELE EĞİTİMİ
Madde Bağımlılığı İle Mücadele Alt Komisyonu eğitim çalışmalarına Batman`daki tüm İmam ve Kuran Kursu Eğiticileri ile devam etti.

BATMAN DOĞUŞ GAZETESİ: MİLYONLUK YATIRIMA VİYADÜK ENGELİ
Batman da yapımı devam eden ve içerisinde 5 yıldızlı Otel, AVM ile yerleşim yerinin olduğu komplekse viyadük (köprülü yol) engel olacak. 200 milyon TL lik yatırımın önünün kapatılmaması gerektiğini belirten yatırımcılar, yetkililere seslenerek, kent için yapılacak olan hizmetlere destek olunması gerektiğini hatırlattılar.

STK LAR SURİYELİLER İÇİN TOPLANDI
Batman da faaliyet yürüten Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) temsilcileri, Suriyeli Mülteciler için istişare toplantısı yaptı.

BATMAN GAZETESİ: ATATÜRK PARKI, YAZA HAZIRLANIYOR
Atatürk parkında bulunan süs havuzu, yaza sezonuna hazırlanıyor. Havuzun içi, Park ve Bahçe Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından temizleniyor.

İSTANBUL`DAN BATMAN`A KARDEŞ ELİ
İstanbul`da bulunan İstinye Ufuk İlkokulu yönetici ve sınıf anneleri, \"Kardeş Okul\" projesi kapsamında ilimizdeki Yeni Mahalle ilkokulunun anaokuluna 25 bin lira değerinde okul malzemesi bağışladı.


BATMAN ÇAĞDAŞ GAZETESİ: SAVAŞ DİLENCİLERİ!
Bin 500`e yakın Suriyeli ailenin yerleştiği Batman`da iş bulamayan Kürt mültecilerin aileleri, cami önleri mesken tuttu. Sabah namazı dışındaki namaz saatlerinde camilerde dilenen Suriyeli dilencilerle Zabıta da baş edemiyor.

TÜTÜNE BAKAN YOK!
Sigara tiryakilerinin kapıştığı Muş ile Diyarbakır Lice`den getirdikleri kaliteli tütünün elde kaldığını belirten tütüncüler; \"Daha önce günde ortalama 20 ila 30 kilo arasında sattığımız tütünü şimdi günde 1 ya da 2 kilo satabiliyoruz\" diyorlar.


BATMAN DURUŞ GAZETESİ: ADSM′DE TORPİL İDDİASI!
Kadrosu Kozluk′ta olan ve orada görev yapan diş doktorunun, Batman Ağız ve Diş Merkezinde görevlendirildiği, kadrosu Batman Ağız ve Diş Merkezinde olan doktorların ise geçici olarak Kozluk′ta görevlendirildiği iddia edildi. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir