• DOLAR 32.509
  • EURO 34.981
  • ALTIN 2433.84
  • ...
Van basınında öne çıkan başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Van`dan yayın yapan gazete ve yerel haber sitelerinden bazı haber başlıkları şu şekilde;


VAN OLAY GAZETESİ: \"TABUREDE SAÇ KESİMİ OLMAZ\"
Yeni İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu hakkında görüştüğümüz Van Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç, yeni kanunda, `işyerlerinde tekerlekli tabure bulundurulacak` maddesine tepki göstererek taburede saç kesimimin mümkün olmayacağını söyledi.

Trafik kurallarında bilinç şart
Karayolları Trafik Kanunu`nda yaklaşık 40 maddede değişikliğe gidiliyor. Konu ile ilgili görüştüğümüz Van şoförler ve Otomobilciler Odası başkanı Faruk Alpaslan, cezalandırma yönteminden çok, sürücülerin trafik kuralları konusunda bilinçlendirilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Ambulans minibüse çarptı
Van`da bir ambulansla minibüsün karıştığı trafik kazasında 2 kişi hafif şekilde yaralandı


BÖLGE: GÖNÜL ELÇİLERİ TANITIM TOPLANTISI YAPILDI
Van Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından organize edilen, kamu kurum ve kuruluş yöneticilerinin eşleriyle katıldığı \"Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri Projesi ve Koruyucu Aile\" projesinin tanıtım toplantısı yapıldı.


GAZETE VAN: LİSE ÖĞRENCİLERİNE AYAKKABI YARDIMI
AK Parti Van İl Başkanlığı Sosyal İşler Birimi tarafından kentteki okullarda maddi durumu düşük olan öğrencilere bin çift ayakkabı yardımı yapıldı.


VAN HAVADİS: ODA BAŞKANLARINDAN NADİROĞLU`NA ZİYARET
Van Bakkal ve Manavlar Odası Başkanı İsa Berge ve Van Demirciler, Tornacılar ve Tamirciler Odası Başkanı İdris Karael, Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Nadiroğlu`na teşekkür ziyaretinde bulundular.


VAN SESİ: ELEKTRİKTE SAYAÇ PARASI KALKIYOR
Elektrik dağıtım şirketlerinin değiştirilen sayaçlar için abonelerden para alması tepkilere neden olunca geri adım atıldı.


ŞEHRİVAN: TEŞVİK YASASI UZATILIYOR!
Başbakan Erdoğan, Doğu ve G.Doğu`da teşviklerin uzatılacağını açıkladı. 31 bin işyeri, 766 bin çalışan rahat nefes aldı.


MERKÜR HABER: VAN HATİBİNİ SEÇİYOR
Fatih Medreseleri tarafından düzenlenen ödüllü \"Türkiye Hatibini Seçiyor\" yarışmasının Van ilinde gerçekleşecek ön elemeleri 24 Şubat 2013 Pazar günü yapılacak. (Mehmet ALDEMİR-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir