• DOLAR 32.575
  • EURO 35.017
  • ALTIN 2430.659
  • ...
Alt geçit yağmur suyundan geçilmiyor!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN- Batman Peron girişi istasyon alt geçidi her yağmur yağışında su altında kalıyor. Halk sular içerisinde geçemediği için mecburi demir yolunu kullanmak zorunda kalıyor.


Bu sorun hakkında şikâyetlerini dile getiren Peron Spor sahiplerinden Mehmet Bozkurt; \"Her yağmur yağdığında aynı sahneye şahit oluyoruz. Halk sular içerisinden geçemediği için mecburi demir yolunu kullanmak zorunda kalıyor. Bu durum olası bir faciaya da yol açabilir. Kötü bir durum olmadan yetkililerin bu soruna bir an önce çözüm bulmasını istiyoruz\" dedi.


20 yıldır her yıl aynı görüntüyle karşı karşıya kaldıklarını dile getiren Peron Çay Evi sahibi Meki Köçerleri, \"20 yıldır her yıl aynı görüntüyle karşı karşıya kalıyoruz. Eski Batman Belediye Başkanı Hüseyin Kalkan zamanında yapılan alt geçide bizler bunun yanında üst geçidin de faaliyette kalması gerektiğini dile getirdik fakat dileğimiz yerine getirilmedi. Durum yazın daha kötü hale geliyor. Müşteriler yazın alt geçitten kötü koku geldiği için çay evi önünde oturamıyor. Bu da bizim satışlarımızı engelliyor. Yetkililerin bu sıkıntıyı bir an önce çözmelerini istiyoruz\" dedi.


Bu durumdan şikâyetçi olduğunu söyleyen vatandaş Yunus Işık, \"Halimizi görüyorsunuz alt geçit var ama yetkililerin sorumsuzca hareket ettiği için bizler tehlikeli olan demir yolundan geçmek zorunda kalıyoruz. Bu duruma biran önce çözüm gelmesini istiyoruz. İfadelerini kullandı. (M. Enes İmir-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir