• DOLAR 32.33
  • EURO 35.091
  • ALTIN 2291.65
  • ...
Bağlar belediyesi asfalt çalışmalarına devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, "Yeni yapıların inşa edildiği bölgelere kış mevsimi öncesinde, kendi üretimimiz olan asfaltla bu yollarımızı modernize etik. Bağlar'ın modern ve yeni yüzü olarak bilinen, bölge olarak da dikkat çeken Bağcılar Mahallesi'nde, yeni yaşam alanları ve konutların inşa edildiği yerleşim yerlerine 15 kilometre yol kazandırdık." dedi.

"Kış öncesinde ulaşım sorunu çözülüyor"

Beyoğlu, "Türkiye'nin en büyük mahallesi olan ve her geçen gün büyüyen, gelişen Bağcılar Mahallemizde yeni yaşam alanları ve konutları yükseliyor. Biz de belediye olarak vatandaşımızın huzurlu ve sağlıklı bir yaşam sürmesi için alt yapı çalışmalarını yerine getirerek ulaşım sorununu çözüyoruz. Yeni kazandırdığımız bu yollarımızı kış mevsiminden sonra asfaltlayarak daha da güzelleştireceğiz. İşimiz hizmet üretmek. Halkımız için bunu yapmaktan mutluluk duyuyoruz." ifadelerine yer verdi.

Beyoğlu, Bağcılar Mahallesi'ndeki yol incelemelerinin ardından eşi Dürdane Beyoğlu, ile Kentsel Dönüşüm Projesi için hazırlıkların devam ettiği Kaynartepe Mahallesinde mahallelinin sorunlarını dinledikten sonra 4 ailenin evine misafir oldu.

Ziyaretler sırasında sorun ve taleplerini dinlediği vatandaşlara Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında da bilgi vererek 'Yerinde Dönüşüm' modeliyle uygulanacak olan projenin vatandaşın geleceği açısından çok önemlidir." ifadelerini kullandı. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir