• DOLAR 32.525
  • EURO 34.858
  • ALTIN 2487.938
  • ...
Van'ın İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan gençlerle bir araya geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada Başkan Vekili Aslan, gençlerle tek tek tanışarak okumak istedikleri üniversiteler ve yapmak istedikleri mesleklerle ilgili sohbet etti.

Aslan, “Bu toplantılara bundan sonra da devam edeceğiz. Bizim geleceğimiz sizsiniz. Bunu bilin, hatta bunu bilmeniz için her hafta sizin gibi arkadaşlarımızla bir araya geliyoruz. Size ne kadar çok değer verdiğimizi bilmenizi isteriz. Sizden tek bir beklentimiz var. İyi insan olun, tüm insanlığa faydalı birer birey olun.

Belediyemiz gençlerimiz için eğitim köşkleri yapıyor. Bu eğitim köşkleri Türkiye’de ilk olacak. Buradan istifade edin. Anın, zamanın kıymetini bilin. Gelecek için çok fazla kaygılanmayın ya da geçmişe çok takılmayın. Evet, kaygının belli bir düzeyi var. Hatta o düzey insana başarı getirir ama aşırı kaygı insana çok zarar verir. Belediye olarak gençlere ve gençlik projelerine çok önem veriyoruz. Programda emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Mehmet İsa Deniz de şu zamanda okuyan gençlerin şanslı olduğunu ifade ederek, “Daha önce gençlerin, öğrencilerin bir devlet büyüğüyle, bir yöneticiyle aynı masaya oturması, sohbet etmesi, taleplerini dile getirmesi mümkün değildi. Gençlerimiz bunun kıymetini bilsin. Artık gençlerin talepleri, fikirlerini dinleyen yöneticiler var. Bu durum bizi çok mutlu ediyor gerçekten.” diye konuştu. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir