• DOLAR 32.385
  • EURO 35.067
  • ALTIN 2326.35
  • ...
“Devletin ordusu Katar'a satılmıştır” diyen CHP'li vekile tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla CHP'li vekile tepki gösterdi.

Çelik, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, TSK hakkında kullandığı ifadeler nedeniyle CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır’ı şiddetle kınadıklarını belirterek, “Devletin ordusu Katar'a satılmıştır” diyen CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır'ı şuursuz ve zehirli bir dil kullanmakla niteledi.

Çelik, siyasi provokatörlerin TSK'nın mücadelesini çeşitli yollarla hedef aldıklarını belirterek, "Kara propagandanın her türlü yöntemi kullanılıyor. Maalesef bu provokasyonların benzerleri ülkemizin içinden de geliyor. Eleştiri başka husumet ve saygısızlık başka şeydir. Bu provokasyonlarla mücadele edeceğiz." ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da Twitter hesabından, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'ın ifadelerine tepki gösterdi.

Özel bir televizyon programına katılan CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Tank-palet fabrikasında Katar'ın ortaklığına ilişkin anlaşma ile ilgili olarak, "Öyle bir noktadayız ki; Cumhuriyet tarihinde ilk kez devletin ordusu Katar'a satılmış. 20 milyon dolara satıldığı söyleniyor, 50 milyon dolara satılmış" dedi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir