• DOLAR 32.381
  • EURO 35.066
  • ALTIN 2324.96
  • ...

HÜDA PAR İzmir İl Başkanlığı dünya genelinde ve Türkiye'de yaygınlaşan Covid-19 salgınından dolayı esnafların sorunlarını ve sıkıntılarını yerinde görmek, dinlemek ve tespit etmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bu kapsamda HÜDA PAR İzmir İl Başkanı Mehmet Tayyib Duran, HÜDA PAR Aliağa İlçe Başkanı İslam Aslan ve beraberindeki heyet Aliağa 32 Nolu Kamyoncular Kooperatifini ziyaret etti.

HÜDA PAR heyetini Aliağa 32 Nolu Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Savaş Uzun karşıladı.

Ziyarette kamyoncu esnafının yaşadığı sorun ve sıkıntıları dinleyen Duran, parti olarak amaçlarının esnafları ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını tespit etmek, yetkili mercilere ileterek ve gerektiğinde kamuoyu ile paylaşarak esnafın taleplerinin karşılanması için ellerinden gelen gayreti göstermek olduğunu dile getirdi.

Pandemi döneminde esnafın mağduriyetler yaşadığını belirten Duran, bir an önce Covid-19 salgınının son bulması için dua ve temennilerde bulundu.

Aliağa 32 Nolu Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Savaş Uzun da HÜDA PAR heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Esnafın yaşadığı sorun ve sıkıntıları defalarca yetkililere ilettiklerini belirten Uzun, esnafın taleplerine olumlu yönde cevap verilmemesinden yakındı.

Basının kendilerine yeteri kadar destek vermediğini ve seslerini yetkililere duyurmadığını belirten Uzun, "Kamyon şoförü üyelerimiz otobanlardan geçerken yüksek meblağlarda ücret ödüyor. Sürekli yollardayız ve mazot fiyatları çok yüksek. Yetkililerden mazotun esnafa ÖTV'siz şekilde verilmesini istiyoruz. Ayrıca trafik cezaları ve muayene ücretleri bizi canımızdan bezdirdi." dedi. (İLKHA)