• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Gaziantep Valisi Gül Covid-19 kurallarına uyulmasını istedi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Merkez Şehitkamil ilçesi 29 Ekim Mahallesi’nde gerçekleştirilen denetimlere katılan Vali Davut Gül, esnaf ve vatandaşlara sık sık temizlik, maske ve sosyal mesafe uyarısında bulunarak maske dağıttı.

Gül, esnaf ziyaretinin ardından Şehitkamil ilçesi Atakent Mahallesi’ndeki Gazikent Semt Pazarı'nda Covid-19 denetimlerine katıldı. Gül, pazar esnafına ve vatandaşlara maske dağıtarak tedbirleri de yerinde inceledi.

Covid-19 tedbirleri kapsamında Şehitkamil ilçesi Başpınar Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) yapılan denetimlere de katılan Gül, vatandaşlara alınan önlemleri anlattı.

Organize Sanayi Bölgesi (OSB) girişinde işçi servisleri denetlemesinde İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik polisleri servislerin doluluk oranını denetlerken zabıta ekipleri de ateş ölçümü yaptı.

İşçi servislerini tek tek durduran Vali Gül, araçların içine girerek kontroller yaptıktan sonra sürücü ve yolculara uyarılarda bulundu.

İşçilerle sohbet eden Gül, Covid-19 kurallarına uyan vatandaşları tebrik etti. Denetimlerde Gül, Covid-19 pandemisinin devam ettiğini anımsatarak esnaf ile vatandaşlara sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uyulması yönünde daha fazla hassasiyet gösterilmesini istedi.

Denetimlerde Vali Gül’e İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Şehitkamil İlçe Kaymakamı Ömer Kalaylı ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu eşlik etti. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir