• DOLAR 32.388
  • EURO 35.075
  • ALTIN 2326.544
  • ...
Bülent Arınç'ın kapısına dayandı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç’ın iş insanı Osman Kavala ve Eski HDP Başkanı Selahattin Demirtaş’ın tahliye edilmesi yönündeki açıklamaları Ankara Altındağ’daki ofisinin önünde protesto edildi.

15 Temmuz Hakkaniyet Ocakları’nın düzenlediği protestoda konuşan Ocak Başkanı Ufuk Yeğin, Arınç’ın KHK’lılara "güzelleme yaparak, mağdur algısı yaratmaya çalıştığını" söyledi. Yeğin, Arınç’ın Kavala ve Demirtaş’ın davalarına bakan hakim ve savcıları "tehdit ettiğini" ileri sürerek, “Kritik davalarda görev yapan hakim ve savcılarımız hangi cüretle tehdit ediyorsun. Devlete ihanet edenlerin donla çekilen fotoğraflarını unutma” dedi.

Yeğin, Arınç’ın yılladır önemli makamlarda görev yaptığını vurgulayarak, “Zaman ayarlı bomba gibi birilerinden talimat almışçasına ülkede terör örgütleriyle ilgili mağduriyet edebiyatıyla bunlara sahip çıkmaya, terör örgütü temsilcilerini ‘cici çocuk’ gibi gösterip güzellemeler yapmaya devam etmektedir” diye konuştu.

15 Temmuz Hakkaniyet Ocakları’nın protestosundan yaklaşık 3 saat sonra Arınç, Twitter hesabından istifa ettiğini duyurdu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir