• DOLAR 32.625
  • EURO 35.27
  • ALTIN 2501.828
  • ...
Diyarbakır`da Müdürler Bilgilendirme toplantısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR- Burhanettin Yıldız Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi konferans salonunda düzenlenen toplantıya Bağlar Kaymakamı Dursun Balaban Bağlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Sevgili, Şube Müdürleri ve Bağlar ilçesindeki tüm Okul müdürleri katıldı.
Toplantı, Kaymakam Dursun Balaba`nın açılış konuşması ile başladı.

 

Bağlar Kaymakamı Dursun Balaban okulların ihtiyaçlarını bire bir okul müdürlerinden dinleyip not aldı.

 

Daha sonra konuşan Bağlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Sevgili ise özellikle Bağların merkez ilçe olduğu 2008 yılından buyana eğitim ve öğretimde her geçen gün yükselen bir grafik çizdiğini belirtti.

 

Bağlardaki okulların temizlik ve güvenlik anlamında herhangi bir sorununun olmadığını belirten Sevgili, okulların tamamında güvenlik kamerası sistemleri taktıklarını belirtti.

 

Sevgili daha sonra, \"Bazı okullarımızın özel güvenlikçilerinin olduğunu, Tyçp personelleri ile de okullarımızdaki temizlik sorunun her geçen gün en asgari seviye indiğini\" sözlerine ekledi.

 

Sevgili; 1.dönemde iyi işler yaptıklarını belirterek, özel bir firma ile mavi kapak projesi başlattıklarını ve her okulun mavi kapak toplayarak okul bütçelerine ek gelir kazandırmaları için bir çalışma içinde olduklarını söyledi.

 

Okul idarecileri ile yapılan görüş, öneri ve isteklerinin söylenmesinin ardından toplantı sona erdi. (Osman İçli-İLHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir