• DOLAR 32.552
  • EURO 34.775
  • ALTIN 2497.523
  • ...
İlan edilen sokağa çıkma yasağı kaldırıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Valilikten yapılan açıklamada “22 Kasım 2020 Pazar günü saat 23.00 itibariyle İlimiz Midyat ilçesi Doluca ve Yumurtalı, Dargeçit İlçesi Tanyeri ve Beğendi mahalleleri ve mezralarında sınırlı olmak üzere ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildiği duyurulmuştu. İcra edilen operasyonlar sona erdiğinden ilan edilen sokağa çıkma yasağı, 23 Kasım 2020 Pazartesi günü saat 20.00 itibari ile kaldırılmıştır.” denildi.

Mardin kırsalında PKK operasyonunda 3 PKK mensubu öldürüldü

Yapılan operasyon neticesinde İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, "Yıldırım- 8 Operasyonu kapsamında Mardin kırsalında jandarmanın hava destekli operasyonunda 3 terörist etkisiz hale getirildi." ifadeleri kullanıldı.

Gri kategoride aranan PKK'li Mardin'de öldürüldü

Öte yandan İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, Yıldırım-8 Operasyonu kapsamında; Mardin-Dargeçit kırsalında Jandarma İHA tarafından tespit edilen PKK mensuplarına yönelik olarak İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Komando ve Jandarma Özel Harekat (JÖH) birlikleri ile operasyon başlatıldığı belirtildi.

Açıklamada şunlar kaydedildi: "Jandarma Atak Helikopteri ve J-SİHA unsurlarının da kullanıldığı, Hava Kuvvetleri destekli operasyonda, 3 terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi. Etkisiz hale gelen teröristlerden birinin, terörden arananlarda Gri kategoride yer alan örgütün sözde Dargeçit sorumlusu Reber kod adlı M.O. olduğu tespit edildi." (İLKHA)  



Bu haberler de ilginizi çekebilir