• DOLAR 32.325
  • EURO 35.109
  • ALTIN 2301.715
  • ...
Batman basınında bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Batman yerel gazetelerinde bugün yer alan bazı haber özetleri şöyle:


BATMAN BASIN.COM: HÜDA PAR BATMAN İL TEŞKİLATI KURULDU
Geçtiğimiz aralık ayı içerisinde kurulan ve parti programını kamuoyu ile paylaşan Hür Dava Partisinin (HÜDA PAR) Batman il teşkilatı da kuruldu.

TERÖR YASASI TELAFİSİ MÜMKÜN OLMAYAN BİR SÜRECİ GETİRECEK
Terörizmin finansmanının önlenmesi hakkındaki kanuna tepki gösteren Özgür-Der Batman Şubesi, OECD bünyesindeki FATF üzerinden Türkiye`ye dayatılan bu yasayı hükümetin kabul etmiş olmasının telafisi mümkün olmayabilecek bir sürecin işletilmesine sebep olacağı uyarısında bulundu.


BATMAN MEZOPOTAMYA GAZETESİ: BATMAN ÜNİVERSİTESİNDE AKADEMİK TERFİ
Batman Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd Doç. Dr. Nevzat Damla Doçent oldu.

HÜDA PAR KIZILTEPE İL TEŞKİLATI KURULDU
Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) Kızıltepe İlçe teşkilatı kuruldu. HÜDA-PAR Kızıltepe İlçe Başkanı Burhan Aydın, gayelerinin Allah`ın rızasını kazanmak ve halka hizmet etmek olduğunu söyledi.


BATMAN MEDYA GAZETESİ: `İŞYERLERİMİZ KÖPRÜ ALTI İŞLETMESİ OLUR`
Karayolları tarafından planlanan ve önümüzdeki günlerde ihalesi yapılacak olan çevreyolundaki Viyadüklü yola, çevrede oturan vatandaş ve esnaflar tepki gösterdi.

HÜDA PAR İL TEŞKİLATI KURULDU
Geçtiğimiz aralık ayı içerisinde kurulan ve parti programını kamuoyu ile paylaşan Hür Dava Partisinin (HÜDA PAR) Batman il teşkilatı da kuruldu.


BATMAN BARIŞ GAZETESİ: İHBAR EROİN YAKALATTI!
Batman Emniyet Müdürlüğüne yapılan bir ihbar neticesinde, Van İlinden Batman`a gelen iki şahıs üzerinde yarım kilodan fazla eroin ele geçirildi.

`BATMAN`IN YOL HİKÂYELERİ`
Batman-Diyarbakır Karayolu eski Devlet Hastanesi ve eski Tekel Kavşağı arasındaki bölümde devam eden çalışmalar yılan hikâyesine döndü.


BATMAN UMUT GAZETESİ: 1 YILDA 7 CİNAYET İŞLENDİ
Batman`da 2012 yılı içinde 7 cinayet işlendi. Batman Emniyet Müdürlüğü istatistiklerine göre 2012 yılı içerisinde 7 cinayet olayı meydana gelirken, bunlardan 5`i erkek, 2`si kadın olarak açıklandı.

BATSO VE KOSGEB ARASINDA GİRİŞİMCİLİK PROTOKOLÜ İMZALANDI
BATSO Başkanı Osman Nasıroğlu ile KOSGEB Batman İl Müdürü Evren Arıkan arasında Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi protokolü imzalandı.


BATMAN PUSULA GAZETESİ: CAMİLERDE KÜRTÇE VAAZ DÖNEMİ BAŞLIYOR
Başbakanın camilerde Kürtçe vaaz verilmesi yönündeki açıklamasına Batmanlılar tam destek verdi.

HÜDA PAR BATMAN İL TEŞKİLATI KURULDU
Geçtiğimiz aralık ayı içerisinde kurulan ve parti programını kamuoyu ile paylaşan Hür Dava Partisinin (HÜDA PAR) Batman il teşkilatı da kuruldu.


BATMAN DOĞUŞ GAZETESİ: İZİNSİZ GÖSTERİLERE 5 TUTUKLAMA
Batman da izinsiz gösterilere katıldığı gerekçesiyle gözaltına alınan 12 kişiden 5 i tutuklandı.

ÇANTADAN ESRAR ÇIKTI
Jandarmanın yolcu otobüslerine yönelik yaptığı uygulamada, H.Ö. ye ait el ve sırt çantası içinde 2 kilo 780 gram esrar ele geçirildi. Olayda H.Ö. isimli şahıs gözaltına alındı.


BATMAN GAZETESİ: GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ SONA ERDİ
TÜMSİAD ve KOSGEB il müdürlüğü işbirliğiyle başlatılan ve 70 saat süren uygulamalı girişimcilik kursu, sona erdi.

HÜDA PAR İL TEŞKİLATI, RESMEN KURULDU
Geçtiğimiz Aralık ayında kurulan ve parti programını kamuoyu ile paylaşan Hür Dava Partisinin (HÜDA PAR) Batman il teşkilatı kuruldu.


BATMAN ÇAĞDAŞ GAZETESİ: GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROTOKOLÜ
BATSO Başkanı Osman Nasıroğlu ile KOSGEB Batman İl Müdürü Evren Arıkan arasındaki, \"Uygulamalı girişimcilik\" eğitimi protokolü imzalandı.

İŞ-KUR TYÇP KADROLARININ TAKİPÇİSİ
İş-Kur Batman Müdürü Besim Eviz, geçen yıl hayata geçirdikleri toplum yararına çalışma programında bu yıl 6 bin 500 işsize istihdam alanı yaratmayı planladıklarını söyledi.


BATMAN DURUŞ GAZETESİ: \"TERÖR YASASI TELAFİSİ MÜMKÜN OLMAYAN BİR SÜRECİ GETİRECEK\"
\"Terörizmin finansmanının önlenmesi hakkındaki kanun\"a tepki gösteren Özgür-Der Batman Şubesi, OECD bünyesindeki FATF üzerinden Türkiye′ye dayatılan bu yasayı hükümetin kabul etmiş olmasının telafisi mümkün olmayabilecek bir sürecin işletilmesine sebep olacağı uyarısında bulundu. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir