• DOLAR 32.365
  • EURO 35.043
  • ALTIN 2325.366
  • ...
Bağlar Belediyesi, Bağcılar mahallesinde refüj ve ağaçlandırma çalışmalarını tamamladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yaz mevsimi süresince birçok cadde ve sokakta asfaltlama çalışması gerçekleştiren Bağlar Belediyesi, kış mevsimi öncesi refüj çalışmalarını tamamlayarak modern bir görünüm kazandırdı.

İlçenin yeni yüzü olan ve her geçen gün biraz daha gelişen Bağcılar Mahallesi Araç Muayene İstasyonu'nun yer aldığı caddede 100 metrelik alanı kapsayan refüj oluşturma ve geliştirme çalışmaları Bağlar Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından tamamlandı.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ilçeyi güncelleştirmek amacıyla belediyenin ilgili tüm birimlerinin yoğun bir gayret içerisinde olduğunu söyledi.

Beyoğlu, "İlkbahar döneminde başladığımız asfaltlama çalışmalarına kış mevsimi nedeniyle zorunlu olarak ara verdik. Ancak ilçemizi güzelleştirmeye dönük çabalarımız devam ediyor. Her geçen gün gelişen ve modern yaşam alanlarına dönüşen ilçemizde refüj ve yeşil alan oluşturma çalışmaları yapıyoruz. Milletimizin huzur içerisinde yaşama imkânı bulacağı bir Bağlar meydana getirmek en büyük arzumuzdur." dedi. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir