• DOLAR 32.587
  • EURO 34.852
  • ALTIN 2415.362
  • ...
anne-babalar  peygamberime hakaret etmeyin  diyemeyecek öyle mi şerefsiz!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ahlaksız ve çirkef Batı medeniyeti Hz Peygambere yönelik alçaklıkta sınır tanımaz çukurluklarına devam ediyor.

Charlie Hebdo çizimleri ile ne kadar seviyesiz olabileceklerini ortaya koymaya çalışan Fransız medyasına destek Küreselcilerin Fransa'daki  uşağı Macron'dan geliyor.

Uşak Macron'un tecavüzcü İçişleri Bakanı da en az Macron kadar aşağılık ve yoz.

Fransa  İçişleri Bakanı Gerald Darmanin İslam'ı hedef alan karikatürlerin okullarda gösterilmesi konusundaki ısrarını sürdürüyor. 

Darmanin ülkedeki müslümanları açıkça tehdit etti. 

Müslümanları sınırdışı etmenin yollarını arıyorlar

Darmanin, Hz. Muhammed'e hakaret içeren karikatürlerin çocuklara gösterilmemesini istemenin baskı olacağını iddia etti. Bunu talep eden yabancıların sınır dışı edilebileceğini söyledi:

"İfade hürriyeti konusu işlenirken,bir öğretmene bu tip karikatürleri kullanma denildiğinde, bu tür bir baskının cezai yaptırımı olacaktır. Bu suçtan yargılanıp da hüküm giyen yabancılar sınır dışı edilebilir.

Bu alçakça ifadeler "İslami uyanış Fransa'ya kendi putlarını yedirmeye başladı" şeklinde yorumlandı. Zira dünyada demokrasi, insan hakları düşünce ve ifade özgürlüğü gibi kavramlar Fransız İhtilalinin bir sonucu olarak doğmuştu.

Ne var ki faşist yönetim Müslümanların okullarda kendilerini savunmalarına bile izin vermiyor.

Bir öğretmen Efendimiz'e (sav) hakaret ettiğinde müslümanın "ben bu öğretmenin çocuğumu eğitmesini istemiyorum" deme özgürlüğü bile yok.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir