• DOLAR 32.323
  • EURO 35.085
  • ALTIN 2282.341
  • ...
Siirt’te proje tanıtım toplantısı gerçekleştirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Siirt Belediyesi toplantı salonunda yerel ve ulusal basın mensuplarına çalışmalara ilişkin bilgi veren Vali Hacıbektaşoğlu, Siirt’e gelen tüm kaynakların her kuruşunun, vatandaşların huzuru, refahı ve bu şehrin yaşanılır bir kent olmasını sağlamak için harcandığını belirterek çalışmalara durmaksızın devam ettiklerini kaydetti.

Belediye konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Osman Hacıbektaşoğlu, Ak Parti Siirt Millet Vekili Osman Ören, il Başkanı Ekrem Olğaç, ulusal ve yerel basın mensupları katıldı.

"Biz ilk günden beri belediye başkan yardımcıları, birim amirleri ve tüm belediye teşkilatıyla birlikte Siirt için neler yapabiliriz diye çabalıyoruz” diyen Hacıbektaşoğlu şunları söyledi:

“Bugüne kadar Siirt’in sorunları ve muhtarlardan gelen talepler doğrultusunda ihtiyaçlar belirlendi, yatırımlar ve diğer hizmetler planlandı. Kentin daha iyi bir yere gelmesi için gece gündüz demeden çalışmalara devam ediyoruz. Bunun için de çeşitli projeleri hayata geçirmeyi planladık. Biz millet için çalışmayı ibadet addediyoruz. Gece gündüz çalışıyoruz. Gece gündüz Allah rızası için millet için Siirt için Siirtliler için çalışıyoruz ve görev yaptığımız süre içinde bunu sonuna kadar yapacağız." dedi.

Yapılacak kentsel dönüşüm ile Siirt’in daha yaşanılır bir hale geleceğini kaydeden Siirt Valisi Hacıbektaşoğlu, kentsel dönüşüme girecek Alan, Batı, Ülkü, Karakol, Sakarya, İnönü ve Ulu Camii’nin etrafından başlayarak Cumhuriyet, Sakıp Beygo, Aydınlar Caddesinin kesiştiği yerde projenin son aşamasına gelindiğini belirti. (İLKHA)











Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir