• DOLAR 32.601
  • EURO 34.8
  • ALTIN 2507.321
  • ...
Gaziantep'te dezenfekte çalışmaları sürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Dünyayı etkisi altına alan Covid-19’a karşı Şahinbey Belediyesi, ilçenin caddelerini, sokaklarını ve kaldırımlarını dezenfekte ederek salgının yayılmasının önüne geçiyor.

İlçede yapılan dezenfekte çalışmaları ile ilgili bilgi veren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, dezenfekte çalışmalarının ara verilmeden hummalı bir şekilde ve titizlikle sürdüğünü belirtti.

Tahmazoğlu, “Şahinbey Belediyesi olarak Covid-19 ile mücadelemiz devam ediyor. Vatandaşlarımızın huzur ve sağlığı için ilçemizde ki her noktayı dezenfekte ediyoruz. Coronavirus tehdidinin başladığı ilk andan itibaren oluşturduğumuz ekiplerle ilçemizdeki ortak kullanım alanlarını düzenli olarak dezenfekte ediyoruz. Kapalı pazar yeri, duraklar, sosyal tesisler, spor tesisleri, camiler, parklar, hastaneler ve ortak kullanım alanlarını dezenfekte ediyoruz. Tüm birimlerimizle teyakkuz halinde ve işimizin başında olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ekiplerimize fedakârca çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Elbette ki bu salgın hastalıkla en büyük mücadele sosyal mesafe, maske, hijyen ve hükümetimiz tarafından konulan kurallara uymaktan geçiyor. Bu salgına karşı mücadele edebilmemiz için lütfen kurallara uyalım.” diye konuştu. (İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir