• DOLAR 32.333
  • EURO 35.089
  • ALTIN 2299.121
  • ...
Ankara'da toplu ulaşıma yeni düzenleme
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ankara EGO Genel Müdürlüğü'nün yaptığı yeni düzenlemeye göre sefer saatleri erkene alındı ve ek seferler artırıldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı Elektrik Gaz Otobüs (EGO) Genel Müdürlüğü yeni Coronavirus tedbirleri kapsamında otobüs ve raylı sistemlerde sefer saatlerinde yeni düzenlemeye gitti.

EK SEFERLER KONULDU, SEFER SAATLERİ ERKENE ALINDI

Mansur Yavaş, Organize Sanayi Bölgeleri ile Küçük Sanayi Sitelerinde çalışanların ulaşımlarını kolaylaştırmak amacıyla sefer saatlerinde eş zamanlı değişiklik yaptıklarını duyurdu.

Yavaş, “İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla OSB, Küçük Sanayi Siteleri ve Sanayi Kuruluşlarının çalışma saatlerinde düzenleme yapılmıştır. İş yerlerinize rahatça ulaşmanız için EGO otobüslerimizin sefer sayılarını artırıp hareket saatlerimizi düzenlendik” dedi.

Yeni yapılan düzenlemeye göre;

- Saat 05:00-06:00 aralığında semtlerden şehir merkezi konumunda bulunan Ulus-Sıhhiye-Kızılay istikametine 31 adet öncü servis,

- Saat 06:00 itibarıyla Organize Sanayi Bölgeleri ve Sanayi Sitelerinin yoğun olduğu semtlere hizmet verilen 22 adet hatta da mevcut servis saatleriyle birlikte ilave servisler konuldu.

- Raylı Sistemlerde de saat 06:00’da başlayan servis aralığı sıklaştırılırken, hat ve sefer saatlerine ilişkin ayrıntılı bilgiye “ego.gov.tr” adresinden ulaşılabilecek.

Bu haberler de ilginizi çekebilir