• DOLAR 32.57
  • EURO 34.96
  • ALTIN 2427.2
  • ...
Gaziantep’te hayırsever aile 22 derslikli okul yaptıracak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şehitkamil İlçesi Karacaoğlan Mahallesi’ne yaptırılacak 22 derslikli imam hatip ortaokulu için valilikte imza töreni düzenlendi.

Vali Davut Gül, imza töreninde yaptığı konuşmada, hayırsever Şerif Dalgıç ve ailesine teşekkür ederek, “100’üncü yılda 100 okul yaptırabilmek için 100 hayırsever arıyorduk. Bu hayırseverlerimizden bir tanesi de siz oldunuz. Hayır, hasenat işi nasip işi, nasibinizde varmış, hayır işliyorsunuz.” dedi.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Metin Kılıçparlar da 22 derslikli imam hatip ortaokulunun, Şehitkâmil ilçesinde Mevlana, Merveşehir, Onat Kutlar ve Selimiye mahallelerinin ortasında bulunduğunu ifade ederek okulun açılması ile birlikte öğrencilerin okullarına yürüyüş mesafesinde gidip gelebileceklerini söyledi. 

Hayırsever Şerif Dalgıç ise aile olarak hayırlı bir işe girmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek vesile olan ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından 22 derslikli İmam Hatip Ortaokuluna nakdi bağış karşılığında isim hakkının verilmesini içeren protokolün imzaları atıldı.

Okulun isminin ise Şerif Dalgıç İmam Hatip Ortaokulu olacağı bildirildi. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir