• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Mel'una Bak!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yusuf Can - Haber Yorum

Benzerlerine Hollanda, Danimarka gibi ülkeler ile Hindistan'daki putperestlerde rastladığımız Kur'an düşmanlığına ne yazık ki Türkiye'li birinde de gördük.

Konya'lı bir youteber olan İbrahim Atabey isimli müptezel sosyal medyada GİG TV adıyla yayın yapan ATEİST kuruluşta programa çıkmakta.

Programında İslami veriler içerisinde sözüm ona tutarsızlıklar aramakla uğraşan bu müptezelin basına düşen görüntülerinde Kur'an-ı Kerim'e alenen hakaret ettiği ve aziz sayfalarını alay ederek yırttığı görülmekte.

-Yasaların kişileri koruduğu ama tüm Müslümanların kutsalı Kur'an/Hz Peygamber  v.s... korumadığındandır. 

Bu tür hakaretleri yapan bir müptezel çıktığında yasalar ya hiç tutuklamamakta ya da üç beş günlüğüne göz boyama amacıyla içeriye atmakta ki bu da bu tür hadsizleri daha da cesaretlendirmektedir ne yazık ki.

-İkinci sebep de vatandaşların bu hadsizlere gösterdiği tahammüldendir.

Vatandaş,bir tacizciye-bir adli suçluya gösterdiği tepkinin benzerini  bunlara da  yerinde ve zamanında göstermiş olsa bu tür müptezel hadsizler böyle çirkinlikleri akıllarından dahi geçiremezlerdi.

Ancak vatandaştan önce bu ülkenin 'Yargısı' ve 'Emniyeti' üzerine düşeni yapıp bu müptezele hakkettiği cezayı vermelidir.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir