• DOLAR 32.567
  • EURO 34.812
  • ALTIN 2491.533
  • ...
Apple, iPhone SE Plus ile Çinli rakipleriyle rekabete girmeye hazırlanıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Apple'ın aylardır üzerinde çalıştığı daha ucuz iPhone modeli iPhone SE 2020, geçtiğimiz nisan ayında resmi olarak tanıtılmıştı.

Daha küçük ekranlı bir iPhone olarak karşımıza çıkan yeni iPhone SE 2020, önümüzdeki yıllarda yerini yavaş yavaş iPhone SE 3 modeline bırakacak.

APPLE, ÇİNLİ RAKİPLERİNİ GÖZÜNE KESTİRDİ
Ancak yeni ortaya atılan iddialar, Apple'ın iPhone SE Plus modeli üzerinde de çalıştığını gösteriyor. İddialara göre Apple, yeni telefonu ile özellikle bütçe dostu telefonlar satışa çıkaran Çinli rakipleriyle rekabet etmek istiyor.

Gizchina'da yer alan habere göre Apple, önümüzdeki sene Xiaomi, Oppo ve Vivo gibi Çinli rakipleriyle rekabete girmek istiyor. Özellikle Çin ve Hindistan pazarına odaklanacak ABD'li şirket, iPhone SE Plus modeli ile yarışa katılacak.

İddialara göre  iPhone SE Plus modelinde 5,5 inç ya da 6,1 inçlik bir LCD ekran kullanılacak. A14 Bionic işlemcisinden güç alması beklenen telefonda 5G desteği yer almayacak.

Önümüzdeki yıl karşımıza çıkması beklenen iPhone SE Plus'ın uygun fiyatlı olarak satışa çıkması ve özellikle orta segmentte rekabeti artırması bekleniyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir