• DOLAR 32.348
  • EURO 35.127
  • ALTIN 2307.9
  • ...
Hasan Nasrallah'tan 'normalleşme' iddialarına cevap
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hasan Nasrallah, Lübnan televizyonundaki röportajda, Lübnan ile Siyonist işgal rejimi arasındaki müzakerelerin yalnızca sınırların çizimine ilişkin olduğunu ve başka bir şeyin başlangıcı olmadığını dile getirdi. 

Nasrallah, "Cumhurbaşkanı Mişel Avn müzakere dosyasını yönetiyor ve bizler sayın Cumhurbaşkanı'na güveniyoruz ve onun Lübnan'ın haklarını elde etme konusundaki hırsını ve sertliğini biliyoruz." diye konuştu.

"Devletin 'israil' ile belirleyeceği sınıra bağlıyız" ifadesini kullanan Nasrallah, işgal altındaki herhangi bir toprağın özgürleştirilmesinde ordunun yanında yer alacaklarını kaydetti.

Nasrallah, Hizbullah'ın Siyonist işgal rejimi ile normalleşme yönünde hareket ettiğine ilişkin iddiaların yalan ve iftira olduğunu söyledi.

ABD seçim sonuçlarını da değerlendiren Nasrallah, görev süresi sona eren Trump'ın gitmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Nasrallah, Trump'ın gidişiyle Binyamin Netanyahu ve Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın yanında Yüzyılın Anlaşması'nı temsil eden üç ayaktan birinin yıkıldığını ifade etti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir