• DOLAR 32.376
  • EURO 35.064
  • ALTIN 2325.797
  • ...
Gözlerini kaybeden 6 çocuk babası Kaçar’a yardım eli uzatıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Geçen yıl Ramazan ayında gizli tansiyon nedeni ile gözlerini kaybeden Mehmet Kaçar, kendilerini ifade edemedikleri için uzun bir süre kimsenin durumlarından haberdar olamadığı belirtmişti. Kaçar'ın mağduriyeti Umut Kervanı Derneğinin Başkanı Ramazan Tokdemir’in vesilesiyle duyulmuştu.

3 aydır kiralarını ödeyemeyen ve komşularının desteği ile ayakta durmaya çalışan Kaçar ailesi için yardım çağrısında bulunan Tokdemir'in çağrısı karşılık buldu.

Mağdur aileyi evlerinde ziyaret eden AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç, Kaçar ailesinin geçmiş kira borçlarını ödeyerek, giyim, ayakkabı ve nakdi yardımda bulundu.

Kaçar’ın tedavisi için gerekli tüm girişimlerde bulunacaklarını ifade eden Olğaç, İLKHA’ya yaptığı açıklamada, “Kaçar ailemizi ziyarette bulunduk. Mehmet Kaçar’a Allah’tan acil şifalar diliyorum. Pırlanta gibi 6 çocuk babası Kaçar’ın sağlık sorununu aşması için biz de elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Yardıma ihtiyacı olan ailelerimiz kendilerini sahipsiz zannetmesinler, her zaman onların yanlarındayız. Elimizden gelen tüm gayreti onlar için göstereceğiz. Tedavileri için gerekli tüm girişimlerde bulunacağız. Kaçar için doktorlarla istişare ettikten sonra tam teşekküllü bir hastanede tedavisini sürdüreceğiz. Ailemiz de çocukları da kendilerini sahipsiz görmesinler, her daim hemşerilerimizin yanında olacağız. Ailemizi de takip edeceğiz, kardeşlerimizin ne ihtiyacı varsa gidermeye çalışacağız. Her zaman yanlarında olduğumuzu iyi bilsinler.” dedi.

“Sağlık sorunları olan aileler mutlaka bizimle irtibata geçsinler”

Sağlık sorunu olup da tedavi olamayan hastalara çağrıda bulunan Olğaç, sözlerini şöyle devam etti:

“Sağlık sorunları olan aileler mutlaka bizimle irtibata geçsinler. Sağlık alanında çok güçlü bir ülkeyiz. İnsanların çok büyük paralar harcayıp tedavi görmelerini gerektirmeyen bir dönemdeyiz. Devletimiz tedavi kısmında vatandaşımızın tamamen yanında, gerekli tedaviyi yapıyor. Hastanelerimizde, vatandaşlar eskisi gibi kuyruklarda beklemiyor. Doktorlarımız orada gerekli tedavileri hızlı bir şekilde yapıyor. Yeter ki ailelerimiz bu tür problem yaşadığında bize hızlı bir şekilde ulaşsın. Bizler de eğer bir aksaklık olursa, daha teşekküllü bir hastaneye gitmeleri gerekiyorsa buna seve seve ön ayak oluruz.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)









Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir