• DOLAR 32.354
  • EURO 35.131
  • ALTIN 2304.141
  • ...
Toplu taşımacılığın zirvesi İzmir`de yapılacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
İZMİR - Konferans, dünyanın toplu taşımacılık alanında en büyük sivil toplum kuruluşu olan Brüksel merkezli UITP, ESHOT Genel Müdürlüğü ve İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği işbirliğiyle yapılacak.


2011 Yılında Dubai`de düzenlenen 59. UITP (Uluslararası Toplu Taşımacılar Birliği) Dünya Kongresi ve Fuarı`nda Büyükşehir Belediyesi`nin uyguladığı otobüs, metro, vapur ve banliyö arasında entegrasyonu sağlayan \"90 dakika aktarmalı sistem\" ile UITP Bölgesel PTX2 ödülünü kazanan İzmir, bu kez de toplu taşımacılık sektörü adına büyük önem taşıyan uluslararası bir etkinliğin merkezi olacak.


\"Kent içi Ulaşımda Ücret Yönetimi: Ücret Politikaları, Yasal Düzenlemeler, Ücret Yapısı, Teknoloji ve Operasyon\" temasıyla düzenlenen Toplu Taşımacılık Türkiye Konferansı`nda otobüs, raylı sistem, deniz ulaşımı, taksi ve minibüsler gibi kent içi ulaşımdaki tüm unsurlara ilişkin teknik detaylar, Türk ve uluslararası uzmanların katılımı ile tartışılacak. Konferansta toplu taşımacılıkta ücret yönetimi hakkında mevcut sorunlar da ortaya konulup çözüm yolları üzerinde fikir alışverişinde bulunulacak.


Ulaşım sektöründe faaliyet gösteren meslek odalarının temsilcilerinin yer alacağı konferansa, 300`e yakın yerli ve yabancı uzmanın katılması bekleniyor. (İlyas Yıldız - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir