• DOLAR 32.511
  • EURO 34.982
  • ALTIN 2432.432
  • ...
Işık Koşaner Tanık Olarak Dinleniyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Silivri`de devam eden Ergenekon davasının bugünkü duruşmasında arbede yaşandı. Dışarıda bekleyen Ergenekon davası sanıklarının yakınları ile jandarma arasında arbede yaşandı. Gerginlik uzun uğraşlar sonucu dindirildi.

Ergenekon Davası nedeniyle Silivri Cezaevi önünde geniş güvenlik önlemleri alan jandarma, bariyerleri aşarak duruşma salonuna girmek isteyen gruba tazyikli su ile müdahale etti.

Bu arada duruşmaya gelen tutuklu sanıklardan Emekli Albay Dursun Çiçek`in aynı zamanda avukatı olan kızı İrem Çiçek, Oda TV davasının tutuksuz sanıklardan gazeteci Müyesser Yıldız ve yakınlarıyla arama noktasında bekletildi.

DAVADA SONA DOĞRU

Beş yıldır süren Ergenekon davasının bugünkü duruşmasında savcıların mütalaasını vermesi bekleniyor. Ardından sanıklar son sözlerini söyleyecek ve daha sonrasında karar aşamasına geçilecek.

BAŞBUĞ, KOŞANER`İN TANIK OLARAK DİNLENMESİNİ İSTEDİ

Davanın bugünkü duruşmasında Ergenekon davasının sanıklarından Emekli Orgeneral İlker Başbuğ, kendisinden sonra Genelkurmay Başkanı olan Işık Koşaner`in tanık olarak dinlenmesini talep etti.

Başbuğ`un talebi üzerine Eski Genelkurmay Başkanı Işık Koşaner Ergenekon davası kapsamında tanık olarak dinleniyor.

2011`DE İSTİFA EDEN KOMUTANLAR SİLİVRİ`DE

2011 yılındaki YAŞ toplantıları öncesi istifa eden dönemin kuvvet komutanları ile jandarma genell komutanı tanık olarak Silivri`de bulunuyor.

sürecek

Bu haberler de ilginizi çekebilir