• DOLAR 32.51
  • EURO 34.607
  • ALTIN 2499.109
  • ...
HÜDA PAR İzmir İl Başkanlığına Mehmet Tayyip Duran seçildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Pandemi nedeniyle parti il binasında gerçekleştirilen kongrede sosyal mesafe ve maskeye azami derecede dikkat edilirken, kongreye parti üyeleri ve delegeler katıldı.

İzmir’in Konak ilçesindeki HÜDA PAR İl Başkanlığında gerçekleştirilen olağan kongre delegelerin oy kullanımıyla sona erdi.

Tek aday olan Mehmet Tayyip Duran, seçim kurulu üyelerinin gözetiminde gerçekleştirilen seçimde parti delege üyelerinin tüm oylarını alarak görevi Mehmet Ali Arslan’dan devraldı.

HÜDA PAR İzmir İl Başkanlığına seçilen Mehmet Tayyip Duran, kongrenin ardından yaptığı açıklamada, kendisini bu göreve layık gören tüm delegelere teşekkür etti.

Duran, “Bugün İzmir il kongremizi gerçekleştirdik. Benden önce İl Başkanımız Mehmet Ali Arslan'a ve şahsımı başkanlığa seçen delegelerimize teşekkür ediyorum. Rabbimden bu göreve layık olabilmeyi diliyorum.” dedi.

İzmir’de meydana gelen depremin üzerinden 9 gün geçtiğini anımsatan Duran, depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralananlara da acil şifalar diledi.

Kış mevsiminin yaklaştığını hatırlatan Duran, depremde evleri yıkılan ve hasar gören vatandaşlar için kurulması planlanan konteynır kentin bir an önce kurulması çağrısında bulunarak, depremin yaralarının sarılması için ivedilikle hareket edilmesi gerektiğini belirtti. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir