• DOLAR 32.593
  • EURO 34.804
  • ALTIN 2508.834
  • ...
Konyaspor deplasmanda Fenerbahçeyi 2-0 yendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe ile İttifak Holding Konyaspor karşı karşıya geldi. Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Ülker Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi konuk ekip Konyaspor, 2-0'lık skorla kazandı.

Konyaspor'a galibiyeti getiren golleri 67. dakikada Marko Jevtovic ve 77. dakikada Artem Kravets attı.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe, 17 puana indi ve zirveyi Alanyaspor'a devretti. Konyaspor ise Beşiktaş galibiyetinin ardından ikinci galibiyetini alarak puanını 9'a yükseltti. Fenerbahçe, milli aradan sonra Gençlerbirliği'ne konuk olacak. Konyaspor ise sahasında Kasımpaşa'yı ağırlayacak.

PELKAS'IN GOLÜ İPTAL EDİLDİ

Fenerbahçe, 31. dakikada Dimitris Pelkas ile bir gol buldu ancak VAR uyarısıyla bu gol iptal edildi.

FERDİ 2 MAÇ SONRA KADRODA

Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Ferdi Kadıoğlu 2 maç sonra kadroda yer aldı. Sarı-lacivertlilerin büyük umut beslediği ve ligde ilk iki maça 11'de başlayan Ferdi, daha sonra yedeğe çekilmişti. Ligde son 2 karşılaşmada 21 kişilik kadroya dahil edilmeyen Ferdi, Konyaspor karşısında ise kadroda bulundu.

SAMATTA KARŞI KARŞIYA KAÇIRDI

Fenerbahçe 59. dakikada bir kez daha gol pozisyonu yakaladı. Gönderilen uzun topta sağ taraftan topla buluşan Mbwana Samatta vücut çalımıyla bir anda kaleci Ibrahim Sehic ilke karşı karşıya kaldı.

Mbwana Samatta'nın ceza sahası içi sağ çaprazdan ayak dışı ile çektiği şutu Ibrahim Sehic ayakları ile çelmeyi başardı. Fenerbahçe, 61. dakikada 5'e 2 geldi. Ozan Tufan, ceza sahası içerisinde pasını Gustavo'ya verdi.

Luiz Gustavo'nun ceza sahası içi sol çaprazdan vuruşu Konyaspor savunmasına çarpıp kornere gitti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir