• DOLAR 32.507
  • EURO 34.65
  • ALTIN 2482.623
  • ...
HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanlığından Petrolkent Gençlik Merkezine ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Daha önce Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından öğrenci yurdu olarak kullanılan ve sonrasında Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Petrolkent Gençlik Merkezine dönüştürülen binada, verilen kursları ve yapılan spor aktivitelerini ziyaret eden Durmaz, spor, sanat ve eğitim faaliyetleri hakkında Gençlik Liderlerinden bilgi aldı.

 

Gençlik Lideri İbrahim Bayram, Durmaz'a ziyaretinden ve gençliğe yönelik gösterdiği ilgiden ötürü teşekkür etti.

Ziyaretlerinin ardından açıklamalarda bulunan Durmaz, gençliğin ihyasına yönelik çalışmalarının aralıksız devam ettiğini söyledi.

"Gençlerin değerlerine bağlı bir şekilde yetişmesini hedefliyoruz"

Değerlerine bağlı bir gençliğin yetişmesi için çalışmalar yürüttüklerini vurgulayan Durmaz, "Çalışmalarımız kapsamında bugün de Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Petrolkent Gençlik Merkezini ziyaret ettik. Gençlik Merkezinde gençlik liderleriyle görüştük. Tabi konumuz gençlikti, gelecekte gençlerin neler yapabileceğine dair konuşmalardı. Bizler de gençlerin değerlerine bağlı bir şekilde yetişmesini hedefliyoruz. Bu noktada çalışmalar yapıyoruz. Toplumu ifsat etmek isteyenler de gençliğin yanlış yollara sevk edilmesi için çalışmalar yapmaktadırlar. Bizler, bu çalışmalara karşı toplumu ihya etme, nesli değerleriyle buluşma adına programlar yapıyoruz." dedi.

"Gençlere yönelik sıklıkla çalışmalar yapılmalı"

Neslin ihyası için tüm kesimlerin büyük bir çaba sarf etmesi gerektiğini ifade eden Durmaz, "Batman Türkiye'de genç nüfusun yoğun olduğu illerden bir tanesidir. Son yapılan istatistiki araştırmalara göre de Batman 10'uncu sıradadır. Dolayısıyla Batman'da genç nüfus çok fazla, o yüzden gençlere yönelik sıklıkla çalışmalar yapılması lazım. Özellikle gençlerimizin duyarlı, bilinçli bir şekilde yetişmesi adına hepimizin üzerine görevler düşmektedir. Bu noktada sadece anne ve babalar değil sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler, duyarlı insanlar ve tüm vatandaşlar elbirliği yaparak gençlerin ihya edilmesi için çalışmalar yapmalıdırlar." diye konuştu.

"Bahanenin var olduğu yerde başarı yok olmaya mahkûmdur"

Durmaz, son olarak şunları söyledi:

"Bu noktada inşallah bizler de çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Genç kardeşlerime hayatta başarılı olabilmek adına şu tavsiyelerde bulunuyorum; her ne iş yapıyorsanız yapın öncelikle o işte başarılı olacağınıza inanmalısınız. Çünkü inanmadan başarı gelmez. Zamanınızı da çok iyi belirlemelisiniz. Bunları yaparken hedefler de olmalıdır. Genç kardeşlerimiz kısa, orta ve uzun vadeli hedefler belirlemelidir. Karşılaşılan tüm engellere karşı bahane üretmemelidirler. Çünkü bahanenin var olduğu yerde başarı yok olmaya mahkûmdur."(İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir