• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
​ Kızıltepe Umut Kervanı ekim ayı faaliyet raporunu açıkladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin’in Kızıltepe ilçesindeki fakir, yetim ve muhtaçlara çeşitli yardımlarda bulunan Umut Kervanı, ekim ayı içerisinde yaptığı yardımları açıkladı.

80 aileye gıda, kırmızı et, giyim ve ev eşyası yardımında bulunan Kızıltepe Umut Kervanı, ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldürüyor.

Şemsettin Alkan

Birçok faaliyetlerinin bulunduğu ve birinci derece muhtaç ailelere düzenli olarak gıda paketi verdiklerini aktaran Kızıltepe Umut Kervanı üyesi Şemsettin Alkan, şunları söyledi:

“Fakir, muhtaç, yetim ve yardıma muhtaç ailelerimize gıda paketlerimizi dağıtıp elimizden geldiğince yardımlarımızı yapmaya devam ediyoruz. Bununla beraber kırmızı et ve giyim yardımlarımız da oluyor. Tabi bizler yıl boyunca aralıksız yardımlarda bulunuyoruz. Ekim ayı içerisinde 80 aileye gıda kolileri başta olmak üzere kırmızı et ve giyim yardımında bulunduk. Asya’ya 64 mevlit yemeği gönderdik. Yine Afrika’ya süt keçisi gönderdik. Tabi bizler yardıma muhtaç kişiler ile hayırseverler arasında aracılık yapıyoruz. Hayırseverler bizlere yardım ettiği müddetçe bizler yardımları yerine ulaştırmaya devam edeceğiz inşallah. Bizlere destek veren hayırseverlerimize Allah razı olsun diyoruz.” (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir