• DOLAR 32.579
  • EURO 34.972
  • ALTIN 2424.01
  • ...
Çiftçilere verilen eğitimler arttırılmalı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğüne yeni atanan Mustafa Ertan Atalar`ı makamında ziyaret etti.
 
Mustafa Ertan`a Diyarbakır`daki görevinde başarılar dileyen Toprak, "Eski Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Diyarbakır ili için güzel ve başarılı çalışmalar gerçekleştirdi. Sizlerin de bu başarı zincirine yeni çalışmalarla yeni halkalar ekleyeceğinizi düşünüyor ve yeni görevinizin hayırlı olması temennisinde bulunuyorum" dedi.
 
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mustafa Ertan Atalar da "Diyarbakır`da çalışmaktan ve hizmet etmekten onur duyuyorum. Bir yandan var olan projeleri sürdürürken, diğer yandan da projeler hazırlayıp uygulayarak başarılı hizmetler üreteceğiz" dedi.
 
Vali Toprak, Diyarbakır`ın üzerinde barındırdığı tarihi, kültürel değerler ve Dicle Nehri gibi yan kolları sayesinde verimli toprakları suladığını, tarımın ve hayvancılığın merkezi olduğunu belirterek, "Bu kapsamda gerek çiftçilerimizin ve gerekse hayvancılıkla uğraşanların eğitim ve bilgi düzeylerinin arttırılması, yeni üretim tekniklerinin devreye sokulması ve bunun yürütülmesi gerekir." ifadelerine yer verdi.
(M.Sait Adiyaman - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir