• DOLAR 32.344
  • EURO 35.052
  • ALTIN 2283.123
  • ...
`Bu ümmet şehitler sayesinde yeniden diriliyor`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
İSTANBUL - Fatih Akıncılar Derneğinin düzenlediği geceye Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Fatih Akıncılar Derneği Genel Başkanı Ali Akgün, İslami Cihad Hareketinin Siyasi Sorumlusu Muhammed El. Hindi ile İslami Cihad Hareketinin önde gelen yetkilileri katıldı.
 
Programın açılış konuşmasını yapan Ali Akgün, hak ile batıl savaşının Hz Adem (as) ile başlayıp kıyamete kadar devam edeceğini belirterek, "Amerika ve Siyonist İsrail devleti İslami hareketi yok etmek için yola çıktılar. İslami hareketlerin uyanışıyla hayalleri alt üst oldu. Bu ümmet aziz şehitler sayesinde yeniden dirildi. Metin Yüksel, Fethi Şikaki, Şeyh Ahmet Yasin, Bahattin Yıldız, Selami Yurdan bu yolda bize öncülerimiz oldular" dedi.
 
Ümmet tek vücut olmalı
Müslümanların muzaffer olmasının tek yolunun birlik olmaktan geçtiğini vurgulayan Fatih Akıncılar Derneği Onursal Başkanı Mehmet Şahin, "Dernek olarak kurulduğumuz günden beri bütün İslami hareketlere eşit bakıyoruz. Amacımız Ümmetin tek çatı altında toplanmasıdır. Filistin`in başarısı Ümmetin başarısıdır. Filistin, İsrail`e attığı füzelerle onların beyninden vurmuştur" şeklinde konuştu.
 
Mescid-i Aksa bir kez daha esir
Kudüs`ün Müslümanların başkenti olduğunu, Kudüs`ün kurtulması durumunda ümmetin de kurtulacağının altını çizen Muhammed El Hindi, "Efendimiz Hz. Muhammed`in (sav) Kudüs`ün fethedileceğine dair verdiği müjdeye bu ümmet nail oldu. Asırlar sonra Müslümanların kalbi olan Mescid-i Aksa bir kez daha esir düşmüş durumda. Allah bizi vasat bir ümmet olarak yarattı. Bu ümmetin en büyük kazancı bu yolda verdiği şehitler olmuştur. Onlar bizim yolumuzu aydınlatan meşaleler olmuştur. İsrail bu ümmetin düşmanıdır. Gençlerimizin beyinlerini bulandırarak yaptıkları katliamları unutturmak istiyorlar. Cihadımız taşla başladı son model füzelerle devam ediyor" ifadesini kullandı.
 
Şehit ölüme mana verir
Mavi Marmara şehitlerini unutmadığını vurgulayan Muhammed El Hindi, "Onlar bize ulaşmadı fakat aziz kanları onlardan önce ulaştı. Bu bir ümmet projesidir. Allah`ın izniyle bir gün bu rüyamız gerçek olacaktır. Şehit Metin Yüksel`in gencecik yaşının baharında direniş başlatmasının sebebi buydu. O evini İslam için mesken etti. Bu bütün şehitlerin özelliğidir. Bir evde birden çok şehidi görmeniz mümkün. Ölüm ölümsüzlüğe giden yol olduktan sonra bunun bir önemi var mı? Eba Eyüp El Ensari`yi Medine`den İstanbul`a getiren aşk bu değil miydi?" vurgusunu yaptı.
 
Mücadelemize sonuna kadar devam edecek
Cihat sayesinde yeni bir tarih yazıldığını söyleyen Muhammed El Hindi, "Siyonist terör devleti İsrail, yok olana kadar mücadelemiz devam edecektir. Onların anladığı dilden cevap veriyoruz. Arap Uyanış Hareketlerin başlaması Siyonistleri oldukça rahatsız etmiş durumda. Bu yolda tek ferdimiz kalana kadar mücadelemizde devam edecek" dedi. (Cuma Karakoç - İLKHA)

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir