• DOLAR 32.534
  • EURO 34.824
  • ALTIN 2488.226
  • ...
Macron'un İmamından İslam'a alçakça saldırı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yusuf Can- Haber Yorum

Ancak ne yazık ki bu ilmini Şeytani hedeflerini hizmetinde kullanır ve BELAM vasfını alır.

Kıssası Araf Suresi 175-176. Ayetlerde anlatılan Belam, Hz Musa’ya karşı mücadeleye giriştiği için lanetle anılır.

Kur’an’ın eşsiz ifadesiyle ‘bu adamın durumu, kovsan da kendi haline bıraksan da dilini sarkıtıp durmadan soluyan köpeğin durumuna benzer.’

Tabii Belam’ın amelleri zamanla bir karaktere ve yaşam modeline isim olmuş, Belam gibi davrananlar için Beamlık yapıyor denilmeye başlanmış.

Günümüzde İslam karşıtı resmi ideolojilere entegre olmuş nice Belamın varlığına şahid oluyoruz.

Bunlardan biri de; Tunus asıllı bir Fransız olan Chalghoumi’dir.

Fransa İmamlar Konferansı'nın başkanlığını da yürüten Chalghoumi, Sky News'e yaptığı açıklamalarda oldukça ileri giderek şu ifadeleri kullanıyor:

"Siyasal İslam, maalesef, bu ümmetin kanseri ve tüm bu belaların sebebi…

Öfke ve çatışmayı yaratan şey siyasal İslam.

Mazlumluk ve adaletsizlik söylemi siyasal İslam tarafından, özellikle Müslüman Kardeşler tarafından ve ayrıca aşırı sol tarafından benimseniyor. Bu söylemin aşırı kullanımı ve beyin yıkamalar, Fransa'da ve tüm Avrupa'da, birçok gencin kimlik krizi yaşamasına ve evlerinde de sorunlar yaşamasına sebebiyet verdi.

70 yıl önceki sömürgeciliğin, masonluğun, Siyonizm'in, Gazze'de olanların, şunun bunun... Gerçekten kalpten bir şekilde kurbanlar olduklarına inandılar. Bu his, gençlere bir intikam alma hissi verdi. Kime karşı intikam? Toplumlarına karşı, insanlara karşı.

Bu şeytanların liderleri kendileri saldırı düzenlemiyor. Ama bunu yapmaları için masum gençleri gönderiyorlar. Örneğin bu Çeçen, 12 yaşında iken masum biriydi. Fakat 18 yaşında, Paris'in kalbinde bir öğretmenin başını kesecek bir canavar haline geldi.”

Macron’un İmamı olarak anılan bu BELAM’ın açıklamaları sadece Müslümanlara hakaretle kalmıyor, başta Macron olmak üzere tüm Avrupa devletlerine akıl vererek kendini BATI DÜNYASININ asil(!) bir parçası gibi görmenin yanı sıra o dünyayı koruma gayreti de gösteriyor.

Hz Muhammed Mustafa(sav)’e saldıran Charlie Hebdo ve Macron’un saf tutan Chalghoumi tam anlamıyla Fravun’un safında Hz Musa’ya karşı savaşan Belam b. Baura’yı andırıyor.

Tabii bu ifadelerin onun için kullanıldığını işitse o şeytani zekasını kullanıp kendini temize çıkarmak için kırk takla atacağından da şüphe yok..

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir