• DOLAR 32.532
  • EURO 34.769
  • ALTIN 2492.552
  • ...
SON DAKİKA
Bağlar Belediyesi’nden üniversiteye hazırlık öğrencilerine eğitim desteği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Atıl durumda iken geçen yıl Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun talimatıyla yenilenip modernize edilerek çok amaçlı eğitim merkezine dönüştürülen belediyeye ait kütüphanede 212 öğrenci uzman eğitimciler tarafından üniversite sınavlarına hazırlanıyor.

Maddi imkânı olmadığı için özel kurslara gidemeyen öğrenciler, belediyenin sunduğu imkanlar ile üniversiteye giriş sınavlarına hazırlanırken Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu tarafından TYT-AYT kurslarına katılanlara ücretsiz yayın seti dağıtıldı.

Göreve geldikten sonra eğitim alanındaki çalışmalarını aktaran Beyoğlu, "Binanın bakım ve tadilatını yaparak teknik imkanlarla donatıp modern bir eğitim merkezine dönüştürdük. Geçen yıl pandemiye rağmen burada ders gören öğrencilerimiz üniversite sınavlarında yüzde 80 gibi önemli bir oranda başarı sağladı. İnanıyorum ki burada eğitim gören çocuklarımız yarınların Türkiye’sinde önemli rol oynayacak." dedi.

Beyoğlu, "Amacımız devletini, milletini seven ve hizmet eden nesiller yetiştirmektir. Bunu da inşallah bu çocuklarımızla başaracağız. Gönül, sosyal ve hizmet belediyeciliği şiarıyla çalışıyoruz. 20 yılda yapılmayan hizmetleri bir buçuk gibi kısa zamanda yerine getirdik." ifadelerini kullandı.

"İmkanlar dahilinde hizmeti her kesime ulaştırmaya gayret ediyoruz"

Belediye olarak herkese ve her kesime hizmet etmeye gayret ettiklerini belirten Beyoğlu, "Biz siyaset değil, hizmet yapıyoruz. Belediyeciliğin gereği de zaten budur. Kadirşinas Bağlar halkının buna ihtiyacı var. Geçen yıldan beri sayısız okulun bakım ve onarımını, yollarını, asfaltlamasını yaparak binlerce öğrencimize giysi, kırtasiye ve sosyal destek sağladık. İmkanlar dahilinde ve samimiyetle hizmeti her yere her kesime ulaştırmaya gayret ediyoruz. Gençlerimiz, çocuklarımıza tavsiyem daima çalışsınlar, azim ve kararlı bir şekilde mücadele ortaya koysunlar. Allah çalışana yardım eder ve korur. Allah’ın izniyle bu ağır hastalığı hep beraber aşarak güzel günlere kavuşacağız." şeklinde konuştu. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir