• DOLAR 32.368
  • EURO 34.971
  • ALTIN 2325.19
  • ...
Malatya'da haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 7 kişi yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, Battalgazi ve Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlükleri tarafından il genelinde yapılan çalışmalarla ilgili açıklamada bulundu.

4 bin 432 şahsın GBT sorgusunun yapıldığı, bin 81 aracın incelendiği belirtilen açıklamada, trafik kurallarına aykırı hareket ettiği tespit edilen 37 araç sürücüsüne toplamda 11 bin 254 TL ceza uygulandığı kaydedildi.

Açıklamada, Covid-19 tedbirleri kapsamında 482 işyeri, taziye yeri, park ve diğer alanlarda yapılan kontrollerde Covid-19 temaslısı 14 şahsa karantina ihlalinden, 77 şahsa maske takmamaktan idari işlem yapıldığı ve temaslıların ikametlerine yönlendirildiği belirtildi.

Açıklamanın devamında, bir ikamette yapılan yağma suçundan 8 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezaları ile aranan 2, bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık suçundan 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan bir, 5809 Sayılı Yasaya Muhalefet suçundan 5 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan bir, ailenin korunması kanununa muhalefet suçundan 6 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranan bir olmak üzere toplam 7 kişinin ve yoklama kaçağı 3 şahsın yakalandığı kaydedildi.

Yapılan diğer çalışmalarda bir adet ruhsatsız av tüfeği, bir şahıstan da bir miktar narkotik madde ile 2 adet kesici aletin ele geçirildiği ifade edildi. (İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir