• DOLAR 32.565
  • EURO 34.876
  • ALTIN 2439.51
  • ...
Ensar Der 2 bin Suriyeliye Yardım Ulaştırdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞANLIURFA - Şanlıurfa merkezli Yardımeli Derneğinin(Yar Der) Suriyeli mülteciler için yaptığı yardım çağrısına olumlu yanıt veren Ceylanpınar`da faaliyette bulunan Ensar Der, Akçakale`ye sığınan mültecilere yardımda bulundu.
 
Ensar Der`in yaptığı yardımlardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Yar Dar Akçakale Şubesi Başkanı İbrahim Yılmaz, "Kardeş dernek olan Ceylanpınar Ensar Der bizim gıda ve giyim stoklarımızın tam da bittiği dönemde yardımını bize ulaştırdı. Biz de inşallah tespit ettiğimiz ve edeceğimiz başta Suriyeli ailelere ve ilçemizde bulunan fakir ailelere bu yardımı ulaştırmaya çalışacağız.Kardeşlerimizden ve bu yardımda emeği olan herkesten Allah razı olsun." dedi.
 
Ceylanpınar`dan gelen yardımları Akçakale`ye ulaştıran Ensar Der Yardım Komisyonu Başkan Yardımcısı Musa Demirel ise, "Biz Akçakale Yar Der şubesinin "ensar olma" çağrısını duyduktan sonra kardeşlerimize ensar olmaya çalıştık. Hayırseverler vesilesiyle yaklaşık 2 bin kişilik giyim yardımını bugün buraya ulaştırdık getirdiğimiz yardımlar; pantolon, gömlek, kazak ,ceket, etek, çorap çocuk takımı, ayakkabı, halı, battaniye ve temel gıda maddeleridir. Umarız yardımlarımız muhacir kardeşlerimize az da olsa merhem olur." İfadelerini kullandı.
 
Yar Der yetkilileri ayrıca yardıma muhtaç Suriyelilerin kendilerine ulaşmaları durumda onlar için ellerinden gelen yardımı yapacaklarını ifade ettiler. (Kadir Dağbaşı -İLKHA)
 
 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir