• DOLAR 32.346
  • EURO 35.128
  • ALTIN 2308.082
  • ...
Adıyaman'da DÖGEP çalışmaları başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde planlanan eylem planı doğrultusunda yapılan çalışmalar her ay düzenli olarak devam edecek. 

Kâhta İmam Hatip Ortaokulu tarafından organize edilen programda pandemi sürecinde eğitim öğretimi etkileyen güncel sorunlar ile ruhsal ve fiziksel sağlığın korunmasına yönelik çözüm önerileri görüşüldü. 

Uzaktan eğitim sürecinde meslektaş dayanışmasının ön plana alınarak görüşüldüğü toplantıda öğrenciler üzerinde yaşanan motivasyon problemlerine karşı sağlıklı beslenme, düzenli uyku, kitap okunması, müzik dinlenmesi ve spor faaliyetlerinin artırılmasına yönelik bilgi alış verişinde bulunuldu.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Türk, "DÖGEP çalışmalarıyla Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerimiz arasında bir gönül köprüsü kuruluyor. Öğretmenlerimiz, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerinin verimli bir şekilde öğrencilere verilmesi üzerine istişarelerde bulunuluyor. Belirlenen konular üzerinde istişare eden öğretmenlerimiz, lider, yazar ve tarihe yön vermiş olan öğretmenlerin eğitim metotlarını inceliyor. Programa katılan tüm idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ederim." dedi.

Kâhta İmam Hatip Ortaokulunda düzenlenen program, yıl boyunca düzenlenecek olan DÖGEP çalışmaları hakkında bilgi verilmesi ve çalışmalara katılacak olan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerinin birbiriyle tanışmasıyla sona erdi. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir