• DOLAR 32.453
  • EURO 35.102
  • ALTIN 2323.25
  • ...
Siverek`te sokakta çalışan çocuklar konusu tartışıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞANLIURFA - Şanlıurfa(Riha)`nın Siverek (Girê Sor) Kaymakamlığı, tarafından her geçen gün sayıları artan sokakta çalışan çocuklar konusunda ilçe kaymakamlığı binasında bir toplantı düzenlendi. Siverek Kaymakamı Hamza Erkal başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, İlçe Emniyet Müdürü Recep Yeşil, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Erdoğan Akdeniz, Siverekİlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yücesoy, Belediye Başkan Vekili Mustafa Hivi Abikoğlu ile bazı daire amirleri katıldı.
 
Toplantının ardından açıklamada bulunan Siverek Kaymakamı Hamza Erkal, sokakta çalışan çocukların durumunun iyileştirilmesi için çalışma yaptıklarını söyledi. Erkal, toplantıda ilgili kurumların yöneticilerine yapılacak çalışmalar konusunda görev verildiğini kaydetti.
 
Sokak Çocuklarından alışveriş yapmayın uyarısı
Siverek Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi ekipleri dağıtmış oldukları el broşürü ve afişlerle vatandaşları sokakta çalışan çocuklardan alış veriş yapmamaları konusunda uyardı.Sokaklarda çalıştırılan çocuklardan mal ve hizmet alınmaması için uyarıcı, bilgilendirici, "Onlar bizim yarınlarımız.Aydınlık dünyalarını karartmayalım.Onların geleceğini sokağa mahkum etmeyelim"el broşürleri dağıtıldı.
(A. Uğurlu-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir