• DOLAR 32.601
  • EURO 34.799
  • ALTIN 2409.648
  • ...
Kayapınar Belde Belediye Başkanı Özhan: HÜDA PAR’ın ilk belediye başkanı olmak şereftir
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Kongrede bir konuşma yapan Başkan Özhan, HÜDA PAR'ın ilk belediye başkanı olmanın kendisi için bir şeref ve izzet olduğunu söyledi.

İlk olmanın hem kolay hem de zor olduğunu vurgulayan Özhan, “Ama ilk olmak ve HÜDA PAR'ın çatısı altında olmak elbette çok kolaydır. Çünkü HÜDA PAR'ın belediyecilik anlayışı ortadadır. Özellikle HÜDA PAR'ın ortaya koyduğu belediyecilik anlayışı tüm halkımızı kapsayan her türlü siyasi görüşü, kimden olursa olsun onları kucaklayan ve hizmet götüren bir anlayıştır. Bizde bunu uyguladığımız takdirde Allah'ın izniyle HÜDA PAR'ın çatısı altında başaracağız." dedi.

“Siyasi anlayışımız sadece maddiyat üzerinde çalışmak değildir”

HÜDA PAR’ın siyasi anlayışının halka hizmet götürmek olduğunu söyleyen Özhan, şöyle devam etti:

Özellikle bizlerin yerel olarak siyasi anlayışımız şudur; birileri gibi sadece maddiyat üzerinde çalışmak değildir. Veyahut da bazıları gibi de sadece siyasi sahnede, siyasi fikrimizi aktarmak değildir. İşte HÜDA PAR'ın siyasi anlayışı hem maddi hem manevi hem de siyasi olarak halkımızı kucaklamak ve halkımıza hizmet götürmektir. Özellikle 16-17 ay zarfı içerisinde HÜDA PAR'ın çizgisi altında kendi beldemde ortaya koyduğum hizmet ortadadır. Bizi takip edenler hizmetlerimizi görüyorlardır.

“Diğer partiler gibi işçileri belediyeden atmadık”

7’den 70’e tüm herkese ayrım yapmaksızın hizmet götürdüklerini ifade eden Özhan, “Özellikle çocuklarımıza mama, eğitim gören çocuklarımıza burs, evlenen gençlere çeyiz konularında destek vermekteyiz. HÜDA PAR'ın diğer siyasi partilerden ayıran özelliği şudur; diğer partiler gibi var olan işçileri belediyeden atmadık. Onları kucakladık ve beraber çalışıyoruz. Özellikle evlenen gençlerimize yaptığımız yardımlar az olabilir ama HÜDA PAR'ın gençleri unutmadığını ve gençlerin partisi olduğunu ortaya koyarak mümkün mertebe çeyiz yardımlarımızı yaptık. Bundan sonra da daha fazlasını yapmaya çalışacağız Allah'ın izniyle.” diye konuştu.(İLKHA)









Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir