• DOLAR 32.384
  • EURO 35.072
  • ALTIN 2326.267
  • ...
Avrupa Yetim Eli İzmir'de depremzedelere sıcak çorba ikramına devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Enkazın bulunduğu alanlarda farklı noktalarda kurdukları stantlarla temsilci ve gönüllüleriyle aralıksız olarak vatandaşlara sıcak çorba ve su ikramında bulunan Avrupa Yetim Eli, mağdur olan vatandaşlara daha fazla yardım edebilmek için de hayırseverlere çağrıda bulundu.

 

Yaptıkları çalışmalar hakkında İLKHA muhabirine değerlendirmelerde bulunan dernek yetkililerinden Ferhan Genç, ellerinden geldiğince depremzedelere yardımcı olduklarını, daha fazla yardımcı olabilmek için hayırseverlerden destek beklediklerini söyledi.

Genç, "Öncelikle depremde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Rabbim bu tür acıları milletimize bir daha yaşatmasın. Depremde ciddi bir hasar var. Biz de elimizden geldiğ kadarıyla vatandaşlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza çorba ve su ikramında bulunuyoruz. 'Ne yapabiliriz'in uğraşısı içerisindeyiz. Hayırsever vatandaşlarımıza da çağrıda bulunuyoruz. Şu anda evlerine giremeyen vatandaşlarımız var. Bu anlamda vatandaşlara umut olmalarını istiyoruz. Avrupa Yetim Eli olarak köprü görevi görüyoruz. Eğer, hayırseverlerimiz hayırda bulunup yardım ederlerse biz de köprü görevi görerek ihtiyaç sahiplerine ulaşırız. Peygamber efendimiz, 'kim bir mümin kardeşinin ihtiyacını giderirse Allah da kıyamet günü onun bir ihtiyacını giderir' diye buyuruyor. Bu hadisi şerife nail olmak için gelin kardeşlerimize umut olalım." diye konuştu. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir