• DOLAR 32.495
  • EURO 34.754
  • ALTIN 2420.36
  • ...
Adana basınından kısa başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADANA - 16 Şubat 2013 Cumartesi günü Adana`da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:


ADANAHABER GAZETESİ: BAŞKAN VEKİLİ ALDIRMAZ KÖTÜNÜN DE KÖTÜSÜ
ORC (Objective Ressorch Center) araştırma şirketinin Türkiye genelinde binlerce kişiyle yaptığı yerel yönetimler araştırmasında Adana Büyükşehir Belediye Başkanvekili Zihni Aldırmaz 16 Büyükşehir arasında sonuncu oldu.


Kamuda kıyafet özgürlüğü için Kozan`dan 5 bin imza
Memur-Sen Konfederasyonu tarafından 3 Ocakta başlatılan `Kamuda kılık-kıyafet özgürlüğü için 10 milyon imza` kampanyasına Kozan`da 5 bin kişi destek verdi.


Çiçek Tutan kınalı eller
Adana İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından kadınların daha üretken, daha verimli bir şekilde tarımsal faaliyetlere katılmaları için `Çiçek Tutan Kınalı Eller` projesi geliştirildi. Tarımsal faaliyetlerin her aşamasında aktif rol oynayan ve kırsal alanda yaşayan kadın çiftçilerin, proje ile organik çilek üretimi konusunda bilinçlendirilmeleri ve beceri kazanmaları amaçlanıyor.


5OCAK GAZETESİ: BAKAN ÇELİK, 20 KİŞİLİK EKİBİNİ GÖNDERDİ
Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik`in, Adana bölgesinin kültür ve sanat merkezi olması için neler yapılabileceği gibi konuları araştırmak üzere Adana`ya bir ekip gönderdiği öğrenildi.


Sabah namazına gelene çorba ikramı
Sarıçam ilçesindeki Eyüp Ensari Camii imamı Yunus Çabuk, cuma günleri sabah namazını camide kılan cemaatine çorba ikram ediyor. Cemaat arasındaki kaynaşmayı sağlamak amacıyla böyle bir uygulama yaptığını söyleyen imam Çabuk, camiye gelenlerin namaz sonrasında beraber olmalarının kaynaşma adına çok önemli olduğunu söyledi.


Felçli kadın evi yıkılınca sokakta kaldı
Merkez Seyhan ilçesinde yol genişletme çalışması nedeniyle evlerin yıkımı sırasında tekerlekli sandalyeye mahkum olarak yaşayan felçli 53 yaşındaki Ümit Uğurlu`nun evi de yıkıldı. Doğup büyüdüğü ve kendisine babasından miras olarak kalan evin yıkılmasını gözyaşları içinde seyreden Uğurlu, evlerine 32 bin 400 TL değer biçildiğini ifade etti. (Ayhan Kaya-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir