• DOLAR 32.607
  • EURO 34.745
  • ALTIN 2497.519
  • ...
VGM 2020 burs sonuçları için heyecanlı bekleyiş! VGM burs sonuçları ne zaman açıklanır?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 VGM burs sonuçları ile ilgili son dakika açıklamaları yakından takip ediliyor. VGM burs başvurularını yapan adaylar heyecanla sonuç açıklamasını bekliyorlar. Ortaöğrenim burs başvuru süreci sona erdi. 2020 - 2021 öğretim dönemi Vakıflar Genel Müdürlüğü yükseköğrenim bursu için başvurular 30 Ekim’e kadar devam edecek. Peki, VGM burs sonuçları ne zaman açıklanır? İşte detaylar
 VGM BURS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? 
Ortaöğrenim burs sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Burs başvurularının değerlendirme ve sonuç açıklama işlemlerine ait duyurular internet sitesi üzerinden yapılacaktır.

Geçtiğimiz yıl ortaöğrenim burs başvuru sonuçları 25 Kasım, yükseköğrenim burs başvuru sonuçlar ise 2 Ocak’ta açıklanmıştı.

Yükseköğrenim burs başvuruları ile ilgili yapılan açıklamada, ' Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumundan burs alan öğrencilere Kurumumuzca burs verilmediğinden, “Kurumumuz Burs Başvuru Sonuçları” Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu’nun burs başvuru sonuçlarını açıklamasının ardından duyurulmaktadır. ' denildi.
 VGM YÜKSEKÖĞRENİM BURS BAŞVURUSU DEVAM EDİYOR 
2020 - 2021 öğretim dönemi Vakıflar Genel Müdürlüğü Yükseköğrenim Bursu için başvurular 15 Ekim – 30 Ekim 2020 tarihleri arasında kurumumuz internet sitesi www.vgm.gov.tr üzerinden başvuru formu doldurulmak suretiyle alınacaktır.

Bu haberler de ilginizi çekebilir