• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Siber Zeka Bilgi yarışması nedir, nasıl katılabilirim?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

TEKNOLOJİ SERVİSİ 

Siber Zeka Bilgi Yarışması, Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından Siber Farkındalık Ayı etkinlikleri kapsamında düzenlenen bir yarışmadır.

#SiberZekaBilgiYarışması ile ilkokul, ortaokul ve lise kademesindeki öğrencilerin siber farkındalık düzeylerinin artırılması hedeflenmiştir.

siberzeka.cbddo.gov.tr sayfasında her eğitim kademesi için siber güvenlik konularını kapsayan 10 soruluk eğlenceli bir test bulunmaktadır. En çok doğru cevabı en kısa sürede veren her kademeden öğrenciler Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından hazırlanan sürpriz hediyelerin sahibi olacak.

Değerlendirme sonunda kazanan öğrenciler, okul ve sınıf bilgileri ile beraber Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi sosyal medya hesaplarından duyurulacaktır.

Siber Zeka Bilgi Yarışması'na 20 Ekim Salı günü ilkokul kademesi ile başlandı. Ay sonuna kadar devam edecek olan yarışmaya ilkokul öğrencileri 20-23 Ekim, ortaokul öğrencileri 24-27 Ekim ve lise öğrencileri ise 28-31 Ekim tarihleri arasında siberzeka.cbddo.gov.tr adresinden giriş yaparak katılabilirler.

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Kategorinin Öne Çıkan Haberleri