• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Göstericinin Eli Koptu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN- Abdullah Öcalan`ın Kenya`da yakalanarak Türkiye`ye getirilmesinin yıldönümü nedeniyle Batman Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) İl Teşkilatı basın açıklaması yaptı. Yapılan basın açıklamasının ardından BDP yandaşları şehrin çok yerinde olay çıkardı. Olay çıkaranlardan bir kişinin polislere atmak istediği patlayıcının elinde patlaması sonucu göstericinin eli koptu.
 
Edinilen bilgilere göre, 15 Şubat Abdullah Öcalan`ın yakalanma yıl dönümü nedeniyle BDP yandaşları şehrin birçok yerinde olay çıkardı. Olay çıkaranlardan 16 yaşındaki İhsan E. polise atmak istediği patlayıcının elinde patlaması sonucu elinin koptuğu ve sol ayağından yaralandığı ifade edildi.
 
Olay sonrası Batman Bölge Devlet Hastanesine kaldırılan İhsan E.`nin durumunun ağır olması nedeniyle Diyarbakır Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırıldığı öğrenildi.
 
Sabah saatlerinden itibaren zorla kepenk kapattıran ve şehrin birçok yerinde olay çıkaran BDP yandaşları, kepenk kapattığı halde Bankalar ve Komando Caddesi gibi birçok yerde esnafların iş yerlerine zarar verdiler.(M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir