• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
HÜDA PAR Genel Başkanı Sağlam'dan "Saldırılar karşısında çözümsüz değiliz" mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam, Mevlid Kandili mesajında, Batıcı zihniyetin insanlığı maddi ve manevi buhranlardan kurtaracak İslam’a ve Hazreti Muhammed'e (Sallallahu Aleyhi Vesselem) savaş açtığına işaret ederek, bu saldırılar karşısında çözümsüz olunmadığına dikkat çekti.

Hazreti Muhammed’in mesajlarının hayata geçirilmesine ihtiyaç duyulduğunu söyleyen Sağlam, "İnsanlığın, kurtuluş reçetesi aradığı bu karanlık asırda, yeryüzüne adalet ve iyiliği hâkim kılmak için gönderilen İslam Mektebi’nin Başöğretmeni Hazreti Muhammed Aleyhisselatu Vesselam’ın dünyaya teşriflerinin hicri yıl dönümünü idrak etmekteyiz. Bugün sadece İslam Âlemi olarak bizlerin değil, bütün bir insanlığın Peygamber Efendimizin çağlar üstü olan evrensel mesajını anlamaya, onu hayata geçirmeye ihtiyacı vardır." dedi.

"Bu saldırılar karşısında çözümsüz değiliz"

Avrupa’da Hazreti Muhammed’e yapılan saldırılara işaret eden Sağlam, "Adaletin, zulmün ve insan onurunun yitirildiği şu günlerde, İslam dünyasının kültürel, siyasal ve duygusal birlikteliğini yok etmeye matuf karanlık planlar ve anlaşmalar yapılmaktadır. İnsanlığı karanlığa sürükleyerek sömürü ve zulüm sistemlerini devam ettirmek isteyen, ruhen ve fikren çökmüş olan Batıcı zihniyet, insanlığı maddi ve manevi buhranlardan kurtaracak İslam’a savaş açmış durumdadır. Bu saldırılar karşısında çözümsüz değiliz. Bilmeliyiz ki, zulmetin karanlığını, adaletin meşalesiyle aydınlatan Allah’ın Resulü Nebi Aleyhisselatu Vesselam’ın öğretisi; kurulu kanlı çarkları parçalayacak yegâne adrestir. Bu gerçeği bilen güçler, Peygamber Efendimize hakarete cüret ediyor, iftiraları ile onu karalamaya çalışıyor.  Onların bu hadsiz ve alçakça tutumlarını bir kez daha lanetliyorum!" ifadelerini kullandı.

"İslam Âlemi’nin Mevlid Kandili’ni tebrik ederim"

Sağlam son olarak, "Mevlid-i Nebi’nin hicri yıl dönümünde, İslam Âlemi’nin Mevlid Kandili’ni tebrik eder, Mevlid-i Şerif’in, Müslümanların yeniden Ümmet olma şuuruna kavuşmalarına; uyanış, diriliş ve şahlanış ruhuna bürünmelerine vesile olmasını Yüce Rabbimden niyaz ediyorum." şeklinde konuştu. (İLKHA)



Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir