• DOLAR 32.573
  • EURO 35.004
  • ALTIN 2433.475
  • ...
Mersin`deki aile cinayetinin ardından töre çıktı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Geçen hafta merkez Akdeniz ilçesine bağlı Siteler Mahallesi 5601 sokak 8 numaralı evde kaynanası tarafından öldürüldüğü ileri sürülen Ferdi Azrak (29) ve Güler Azrak (19) cinayetinin altından töre çıkarken, failin kaynana olmadığı belirlendi.

Cinayetin daha önce basında çıktığı gibi kaynana tarafından değil de, ailenin aldığı karar üzerine asker firarisi olan Güler Azrak`ın ağabeyi H.D tarafından işlendiği ortaya çıktı. Cinayetle ilgili olarak, zanlı H.D, babası ve diğer kardeşleri olmak üzere toplam 6 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki sorguları tamamlanan zanlılar adliyeye sevk edildi.

Olayın şöyle geliştiği iddia edildi: Firari asker H.D, ailenin ölüm kararı üzerine hemen telefonla İstanbul`daki ablasını arayarak barışmak için Mersine çağırdı. Plandan habersiz ailesinin barışma teklifini sevinçle karşılayan Güler Azrak ve damatları Ferdi Azrak yanlarına l yaşındaki evlatları Berfin Azrak`ı da alarak barışmak için Mersin`e geldi. Azrak ailesi barışmak için geldikleri evde cesetleri çıktı.

Geçen hafta meydana gelen cinayetle ilgili olarak tutuklanan kaynana Meryem D., yaşadıkları tartışmanın ardından evde bulunan ruhsatsız tabancayla kızı ve damadını öldürdüğünü, çocukları Berfin Azrak`ı da yaraladığını söylemişti.

Güler Azrak`ın (19) 2 yıl önce ailesinin rızası olmadan İstanbul`a giderek Ferdi Azrak (29) ile evlenmiş ve bu evlilikten Berfin (1,5) adlı çocukları dünyaya gelmişti. (Osman Öksüz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir