• DOLAR 32.566
  • EURO 35.19
  • ALTIN 2330.294
  • ...
Kirli odaklar iş başında
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
İSTANBUL - Mustazaflar Cemiyeti İstanbul Şubesi Başkan Yardımcısı Ercan Vergili, son bir ay içinde sürekli takip edildiğini ve bu hukuksuz takiplerle ilgili avukatı aracılığıyla savcılığa başvurup suç duyurusunda bulunduğunu söyledi.
 
SİYAH CAMLI ARABALARLA TAKİP EDİYORLAR
Vergili, kendisine takip edenlerin evine kadar kendisini takip edilmesine tepki göstererek yaşadıklarını şöyle anlattı: "Üç hafta önce takip edildiğimi fark ettim. Sivil araçla beni takip ediyorlar. Beni takip eden araçlardan bazılarının plakalarını aldım bunlardan birisi beyaz renkli 34 XX 9XX5 Volkswagen polo diğeri ise siyah camlı 34 XX 8XX4 plakalı beyaz bir Hyundai. Bir araba eve kadar beni takip ediyor. Sabah evden çıktığımda yine aynı araç sokağın başında benim hareket etmemi bekliyor" Vergili, "Beni takip edenler psikolojik baskı oluşturmak için takip ettiklerini bana belli ettirerek bunu yapıyorlar" dedi.
 
ÇALIŞMALARIMIZDAN RAHATSIZ OLANLAR VAR
Yapılan bu takiplerle legal olarak yaptığımız çalışmalarımız sanki illegal bir faaliyetmiş gibi bir mesaj vermek istiyorlar" diyen Vergili, " Biz legal ve yasal yollardan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bizim çalışmalarımızdan rahatsız olanlar ve sesimizin duyulmamasını isteyen bazı karanlık odaklar var. Onlar bizim çalışmalarımızdan rahatsız oluyorlar. Yaptığımız faaliyetlerimizi arşivliyoruz ve bunları basın ve kamuoyu ile paylaşıyoruz" ifadelerini kullandı.
 
GÖZDAĞI VERMEK İSTİYORLAR
Yapılan bu baskıların yaptıkları hayırlı faaliyetlere engel olamayacağını vurgulayan Vergili, "Biz doğru olan bu yoldan asla vazgeçmeyeceğiz. Biz faaliyetlerimizi yasal olarak sürdürüyoruz. Onların yaptıkları bu hukuksuz davranışlar onları küçük düşürmekten başka bir işe yaramayacaktır. Biz ahirete inanan kişiler olarak bize yapılan bu baskıların Allah katında kaybolmayacağını biliyoruz. Allah yolunda insanın başına gelen her bir musibet günahlarına kefarettir. Geçmişte de hayırlı yolda çalışmalar yapan insanlara engel çıkarıldığı gibi bu günde çıkarılmaya çalışılıyor" dedi.
 
ALLAH BÖYLE İNSANLARA FIRSAT VERMESİN
Vergili, "Bize gönül verenlere şu mesajı vermek istiyorum" diyerek sözlerini şöyle sürdürdü: "`Üzülmeyin gevşemeyin, eğer inanıyorsanız üstün gelecek olanlar sizlersiniz` bu ayeti kendimize rehber edindik. Eğer birileri devletin imkânlarını kullanarak üstümüze gelirlerse, çalışmalarımızı komplolarla engellemeye çalışılırsa bunun önünü alamayabiliriz. Allah böyle insanlara fırsat vermesin" (Remzi Kalkan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir