• DOLAR 32.602
  • EURO 34.803
  • ALTIN 2499.882
  • ...
Tarsus`a üniversite kurulması İçin çalışmalar sürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN-Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, Tarsus İlçe Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi`ni ziyaret ederek, Tarsus Üniversitesi kurulması konusundaki son gelişmelerle ilgili fikir alışverişinde bulundu.

 

Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, Kaymakam Orhan Şefik Güldibi ile birlikte Tarsus Üniversitesi ile ilgili hazırlanan raporun son şeklinin dosya halinde Ekonomi Bakanı ve Mersin Milletvekili Zafer Çağlayan`a sunacaklarını ve Mersin`in tüm Milletvekillerinin bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapılacağını söyledi.

 

Tarsus Üniversitesi kurulması konusunda izlenecek olan yol haritasının Ekonomi Bakanı ve Mersin Milletvekillerinin katılacağı toplantıda görüşüleceğini ve amaçlarının hedefe ulaşmak olduğunu belirten Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, ``Tarsus Üniversitesi için başlattığımız çalışma ve hazırlıklar sistemli ve düzenli olarak sürdürülüyor. Ortak akıl ile hareket ederek, Tarsus`umuza Üniversite kazandırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Stratejik anlamda hiçbir hata yapmadan, amacımıza ulaşmak istiyoruz`` dedi.

 

Kaymakam Orhan Şefik Güldibi: ``Sizlerin destekleriyle bölgemize güzel hizmetler yapılıyor. İnşallah Tarsus Üniversitesi de sizlerin öncülüğünde, hepimizin destekleriyle hayata geçirilecektir. Çünkü Tarsus`umuz gerçekten de Üniversiteyi hak ediyor. Hepimizin ortak çabası, Tarsus Üniversitesi`nin bir an önce kurulup, hayata geçirilmesidir`` dedi. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir